Followers

Thursday, December 29, 2011

panas....

adooiii...pagi2 dah panas hati buatkan aku terpaksa deactivate fb,hp off n segalanya ase nk ttp...hurrrmmm...
kenapa manusia nie macam 2 sgt...bila yang kita nak,dia xnak...bila yang kita xnak....y e2 la yang duk terhegeh2 dkt kita...nak itu,nak ini...hurrmmm...
mungkin situasi mamat tue sama dgn situasi aku dgn mamat yang aku suka kan..tp aku xde la smpai push dia msg...hahaha....e2 skrg...dulu mmg aku pkasa...so mmg dunia nie macam roda...kdg2 kita kat atas,n kadg2 kita dkt bwh..hurmmm...
aku pun x phm dgn diri aku..kenapa dgn org yang aku sker wat apa pun aku sanggup terima walaupun hati aku skit,terluka n so ever la kan....hurmmm...
klu org yang aku x sker nie dia wat apa pun kita benci..mmg unfair...cuba jadi fair..but i cant....so sorry...hurmmm...sume org duk pulun study...aku plak duk pulun panas pagi2 hari nie...sob3....kuatkan hambamu ni ya Allah...amin...

assalamualaikum...

Sunday, December 25, 2011

do you?

assalamualaikum...
aip3...asenye mcm dah lama sngt x menaip nie...tiba2 jer ase nak naip...isk3...
pape je la kan....so mcm biasa,if aku start taip nie sure pasal hati n perasaan kan..adeehh!!
kali nie nak cter pasal exam la...huuuwaaa
exam dah dekat start 4hb...tp otak???adeeehh!!!wa kusut derr...huhuhu....
jiwa???lagi kusut masai....
rambut????kusut masham!!hahaha....
pape pun aku xtahu nak naip apa....idea tetiba ilang melayang2 bagai kupu malam....hurrmmm...
miss him lots!!! apa yang aku tahu skg nie....aku tgu dia...n....berbaloi ker???tiba2 dia datang dengan org lain...hurmmm..org ckp,if kita syg org tue,kita akan merelakan apa saja untuk dia...sebab kita nak tgk yang terbaik untuk dia...if dia dah ada yang lain??ok...biarlah...jika itu mampu buat dia gembira berbanding dgn kita dgn dia...kan3.....
hati nie???
biar la....hati Hazrina Izwani kan sangat kuat....kental...macam jelly...hahaha.....
apa yang penting skg nie,biar org nmpk kita luar bahagia....hakikinya dekat hati????sangat merana until ase mcm rela x punya hati...isk!!!!Allah sentiasa dengan kita....ingt lg words dia....
"mungkin kita terlalu sayang org tue,sbb tu Allah buat mcm nie supaya kita x sayang manusia lebih dari kita sayang Allah...."mekasih untuk ayat tue...skg ayat tu berguna lagi...for second time....=)

p/s: cinta manusia xkekal...tp cinta Allah....untuk selamanya...>_<


Monday, November 7, 2011

pape jer la....

assalamualaikum...
hello~
ok fine...rini balik usm dengan awal n jayanya...
berjaya shopping 2 baju n 1 skirt...hurrmm..perabih duit jer kan?hohoho..btw, i like it..heeee...
tp bila sampai bilik nie ase bosan plak...huuuuwaaaa....rindu mak n abah la plak...adik syggggg mak n abah...>_<
tujuan pulang awal???
1-konon nak siapkan report
2-konon nak study...
hahaha...semua itu konon belaka...isk3...
tp skg nie jiwa agak kacau jugak la...hurrmmm..
mana xnya...asyik rindu dia jer...huhuhuhu...
camner nie??bukan aku mintak..tp rindu....
hanya 1 yang aku mintak last b4 next year or mybe time birth dia???
huhuhu...nak tgk wyg dgn dia!!!huhuhuhuhu...
miss him lots!!!!omg!!!!kenapa aku makin xkuat nie..ok3...wake up erk dear...
be strong...n chill sudah...heehehe...
k la, nk sambung wat report...mmmuuuaaahhhh
haa...b4 lupa..aku dah jumpa mp3 aku...so skg nie ada mp3 n mp4...hahaha...selamat la ko hazrina.....>_<
sekian~

Monday, October 24, 2011

thanx to make me smile...=)


me!!!!>_<
just pic dat means anything....thanx all....=)
  • kuar bwk diaorg g makan nasi lemak liverpool...hahaha...xpernah aku bwk member skull g sini tau...isk3...
lepas dapat makan sume eppy kan???=)
  • then g bwh jambatan....xpernah jugak bwk member skull singgah sini!!!korang yang 1st!!hohoho..

budak senget....ekeke...=P

hohoho....kami in 1 car...lgi sorg kena jd photographer jap...ekeke...

them!!!sume muka time nie dah kekenyangan...ekeke...
  • then bersiar2 di tempat favourite pada masa dulu,kini and selamanya...
one day i will have dis!!

nice lol!!!=)

we!!!

  • 4 tiang...nice....=)
it is!!!

we again!!!nisa as photography

there are!!!

miss dis moment although my heart is broken because of him again!!!but still loving you....mhi...=)

Friday, October 21, 2011

permata yang dicari

ya Allah...
jika dia benar untukku..
dekatkanlah hatinya dengan hatiku...
jika dia bukan miliku...
damaikanlah hatiku dengan ketentuaanmu...
assalamualaikum....
hai...dah lama kan x update....huhuhuhu....
ari aku nak ckp yang aku sangat rindu dia!!!huhuhuhu...ntah kenapa....
aku sgt rindu dia....
aku xnak bercinta dengan dia...tp aku nak menikah dgn dia...huhuhu
kenapa aku masih xleh terima kenyataan yang dia bukan milik aku???
yang dia bukan diciptakan untukku???
tabahkanlah hatiku ya Allah...huhuhuhu
kenapa setiap kali blog aku klu aku post mesti soal hati n perasaan kan???hurmm...just nk update sikit jer rini....gtg..miss mhi...='(

Thursday, September 15, 2011

idup macam roda~


assalamualaikum....
olla....dah lama x buang sawang dalam laman nie kan???hahaha.....rindu plak...hurrmm...macam nie la aku...bila xdenya kisah cintaku....maka,kurang lah akan aku meluahkan rasa hati...hahaha...
macam lucukan??bila ada masalah hati,perasaan dan mental,mesti kita nak tempat nak luahkan kan???btw...
lumrah manusia....kadang2 kita suka,kadang2 kita duka....macam roda..hurrmmm..
sebenarnya xtahu nak cakap sal apa...nk ckp sal dunia politik???oh!!!!saya mmg xpuas hati...tp cukup disitu...hahahah
tp rini sangt mekasih kepada sahabat2 aku yang sambut birth aku walaupun dah lepas...hahah..mekasih la beb!!!syg korang sume..terharu...hahaha
tp rini jgk hati aku rindu...wah!!!rindu???pehal kan???hahaah..nk wat cmner...kadang kala kita perlu ada rindu..baru ase masam2 manis skit...hahaha...
hurmmm...bila rindu...aku sker sgt g straits quay???sebab???wa rindu la!!!hahaha...nie la tempat dia...huhuhu....
ha.....inilah tempatnyer....kapal nie???ada kisahnya....bila dtg sini dulu,dia pernah cakap....kapai nie suma abg yang punya..hehehe....suke sgt bila dia senyum...seyes rindu.....huwaaaaaa!!!bila cter jer nak ngis!!!strong beb!!!!hahahahah
xperlu nak bukak cter lama...biarlah benda nie jd habit aku...bila rindu dtg sini...mna tau bleh ilang rindu skit.....tp.....aku tetap syg dia.....aku tetap tgu dia....walau hati macam mana pun sakit....tp....syg n cinta ttp utk dia....
wah!!!!!puitis...ekekeke....
dah la....nak layan lagu jap...daaa~
Assalamualaikum.......

nota kaki~

idup nie kadang2 x semua indah n bahagia....kadang2 kita akan merasa perit ketika kita dibawah....(merapu)

Friday, September 9, 2011

nper mcm nie??

assalamualaikum..ase mcm dah lama xupdate blog kan??huhuhu...btw....pengakhiran idupku sgt menyedihkan...hurrrmmmmm'
sbb??
1-my sis sakit since raya 1st smpai raya ke-2...so mmg xase raya la...hurrmmm....raya ku sebagai driver keluarga tercinta..huuuuwaaaa...
2-time raya jgk....somebody bgtau y dia nak p kenduri tunang sepupu dia...but then,dlm fb dia...sume org ckp y dia bertunang???hurrmmm...pe cer nie bro???wa dah ase down hbs2 dah time tue...patah hati yang sedia kala patah disebabkan b4 dis dah pth hati....huhuhuhu
3-ada la kuar dgn sorg member nie....kwn jer xlebih walaupun mamat 2 mcm ada ciri2 yang lain....then,dia kapel balik dgn awek dia....so between us just kwn jela kan???tp awek dia sound aku plak....hurrmm..pehal ko x sound pkwe kp jer ha????plik perempuan....
4-ri2 pgg somebody phone....then,terbaca msg dia...hurmmm...klu dah ada mkwe...nper xgtau jer???sian makwe ko beb!!!huhuhuhuhu..aku plak y simpati bg pihak pmpn tue..hhuhuhu...
5-then...aku pun cuba memulakan hidup baru dengan persoalan......

*kenapa aku mesti jd org ke-2????sigh~

Saturday, August 13, 2011

kenapa perlu selindung~

hari ini...alhamdullilah....aku msih bernafas di muka bumi ini....
masih lagi insan biasa yang x punya apa melainkan iman,hati dan perasaan...
aku bersyukur kepada Allah kerana aku masih lagi mempunyai kewarasan hati utk menghadapi semua ini...
kdg2 aku akui..aku bukan sekuat yang Dia duga....kerana x semua dugaan mampu aku hadapi...
kini....teman sekeliling sering kali memberi nasihat dan semngt kepadaku...
ya...aku akui...itu semua sgt bermakna...tp dalam erti kata lain...aku tewas...
aku buka fb kau...aku fb dia....hurmmm..aku tafsir sendiri....FIONA SHREK???
aku...kaku....aku....keliru.....kau dah berpunya....tp dgn aku kau katakan yang engkau suruh mak kau carikan jodoh utk kau????
PENIPUAN apak nie yang cuba kau lakukan untuk hatiku???
hurmmm....aku jelas!!!! mohd hanafe ismail..... kau mmg menduga hatiku...
hari ini ingin aku jelaskan semua....biar aku dikatakan x tahu malu,xsedar diri,terhegeh2 dekat kau!!!!tapi aku mmg x mampu simpan semua yang aku rasa kini....cukup la apa yang aku cuba simpan selama nie...cukuplah kau buat aku ternanti2 kan kau....
mmg aku akui...aku x cantik,lawa,manis n the most inmportant thing utk kau!!!!KURUS????
hurmmm....LELAKI semua sama jer....hurmmm....
x aku nafikan...semua org kata kau baik,berbudi bahasa n segalanya...n aku pun akui.....
tp....aku x layak untuk kau....aku sedar diri....tp kadang2 x sedar jgk...xpela...mkin bnyk aku menulis hari nie...mkin teruk akan aku katakan...cukup disini.....sekian~

Sunday, July 24, 2011

PIMPIN SISWA LANJUTAN SIRI 3

wow!!!bukan senang aku nak join mende alah nie...bnyk halangan and dugaaan..tp aku join jugak...hahaha
yela...pengalaman kita kena kutip..mna bleh x kutip kan??
btw,about pimpin siswa lanjutan nie mmg terbaik sgt lah...and aku sgt kagum dgn semua fesi2...
mekasih semua warga USM....sya sygggg kamu semua....
walaupun penat join pimpin kali nie..tp terasa sgt la bertuah...mmg betul pun apa yang kf ckp...pimpin kali nie sebenarnya nak train diri kita untuk membuat perancangan sendiri and decide which one is the best untuk kita buat time kem nie...
mmg kem nie xde penghulu n penghuluwati....tp program still jalan but delay...hahaha...funny ase bila x terpk macam 2..hukhukhuk...hari 2 g al falah pun macam 2 jugak...isk3...
aku ase mcm makin tertarik plak dengan aktiviti lasak yang macam nie...
ase mcm aku dah ada 1 mende baru yang bleh buat dlm hidup nie..isk3....mkin besar, makin banyak menda kita belajar kan??isk...btw,pape pun aku mmg nak join jugak ke langkawi untuk modul no2....
bukan apa..pengalaman yang kita nak kutip,bukan just na bersuka ria..n lagi 1 aku ase,pimpin ajar aku berdikari walaupun time pimpin nie aku xla berdikari sgt...tp aku ase aku perlu...jgn terlalu berharap dgn org n jangan jd anak manja sgt la hazrina oiii...hahahaha...
k la..gtg...daaa
nie link fb yang ada pic time pimpin..hahaha..(ntah bleh tgk ke idok..huhuhu)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.151394578271873.38066.100002039958431&type=1

Thursday, July 14, 2011

bnyk lagi yang aku kena buat~

ok..mula2...Assalamualaikum~
hurm...klu diikutkan bnyk yang aku kena buat untuk diri nie...
walaupun org nampak aku seorg budak org girl yang ada semua...tp semua tue bukan milik aku...hurrmmm...
btw,aku nie mmg sker ngada2 skit...bukan skit la..tp bnyak...hahahaha
tp...e2 hanya aku luaran jer...dalaman aku lain...
seriously cakap tanggungjawab aku bnyak lagi...
untuk sara family yang xpernah take care of me...tp because of responsibility,so aku pikul tanggungjawab tue...then,bila dipk balik...skg nie adik aku sume kcik2 lagi..yang besar???ada~tp...xleh harap..hurmmm..pity my mom....dah la accident ritu..truk jugakla...kena dgn lori..mak aku naik motor jer..sumpah!!!aku tkut klu org yang aku syg naik motor..better kete tau..huhuhu...
then at that time aku pk....ramai lg adik2 aku....yang kecik ada 2 org yang x sekolah lg..semua bergantung dgn aku nti....smpai bila mak aku nak susah payah cari duit???walaupun seriously ckp,bukan my mom yang take care aku...tp...sper sggup tgk mak sendiri susah payah???hukhukhuk~
hurm...pape pun..time tue jgk aku pk...aku kena jaga adik aku supaya x jadi macam adik2 aku yang lain...so starting from now...aku kena fokus...fokus untuk capai semua cita2 aku...n the most importing thing, study!!!!dan penting juga untuk aku jgn boros sgt..simpan duit kasik mak n adik aku lg bagus...yela..duk umah skg abg aku bela kan....dats y ngada2 lebih...dgn si dia pun aku ngada2 gak..n now..i think,aku kehilangan dia...
cukuplah Hazrina...change urself,make ur dreams come true first... end~
first in my blog cter sal idup aku...hahaha...pape pun...pic dia bakal di upload..so,just wait..sorry for him klu dia marah...sekian~
Assalamualaikum....

Sunday, July 10, 2011

hati ini milik siapa??

Assalamualaikum~

okep,rini mmg nak cter pasal hati la...hahaha...walaupun bnyak sgt cter nk cter...tp hati jugak y plg aku minat nak cter...lalalala~
hati???ntah la..kekadang ase mcm penat sgt mempunyai hati yang rindu akan seseorg...
rindu akanNya???itu sudah mesti..lagi kita dekat dengan Dia,lagi bnyk dugaan yang akan kita dapat....hurmmm...lumrah idup kan??so...go on~
line bb yang sgt la teruk la suck~omg!!!!sgt tensi...duk umah???wah!!!sgt best...tp..biasa lah...lumrah alam....
idup klu x susah,x best la kan idup kan???
sgt heaven!!!hahahaa....
tp dah start keje kan???so..xla aku merindui sgt kan..hurrmmm...
hati kita nie,lagi kita ingt,lagi kita rindu...so, try to do something supaya ko x ingt..is im right??
sori la...saya post dkt fb awak tc~=)
kalau xsker leh la delete erk..tp as long as...i know,saya hanya mampu bertahan hnya smpai 1 tahap jer...
saya tahu,perasaan awak lg teruk dari saya...tp,perasaan saya??bukan nak ckp apa..just wanna say,mcm mana awak rasa dgn ex awak,macam tue la saya rasa dengan awak....at dis moment saya dekat tempat awak,n awak dekat tempat ex awak...so, just wanna tell u...tue jer...xde niat lain lngsung...itu la apa yang saya rasa...
kekadabg ase,lelaki just sker guna girl jer...hurmm..yela...time bosan,xtahu nak wat per,xde org nak teman,so cari la kan???tp x dinafikan la....girl pun buat mcm tue jugak...hahahaah...seyesly!!!!
saya pun pernah buat...tp bukan dekat awak la...other people..n now, benda tue happen dekat saya balik..thank God!!!benda tue happen on the spot dekat kita kan??hahahaha....
funny~
ase nak tido...but still early...so....my blog,nti klu line elok macam rabbit,saya update my blog again ok???see u...mmmmuuuaaaahhh!!!love my blog...hahahah....

Monday, June 13, 2011

sampai bila nak tahan????

sgt skit hati...ase mcm xpyh buat apa2 lagi bagus....huhuhu....
kalau dah ase xperlu...gtau la....tahu x siksa hati aku???
mana nak tahan???ngis lg???mmg aior mata aku murah...
murah sgt smpai sume org boleh pijak2 jer kan???
korang ase aku suka mcm nie???
sedar sper diri aku....sedar saper diri ini...but plizzzz......aku bukan sama umo dgn kau!!!!
mula nak maki...tp still sabar...smpai bila???
seyes aku terasa...makan hati smpai dalam kut.........gila la korang wat aku kali nie!!!!!
xmampu nak tahan air mata dah!!!!!!
need somebody right now!!!!!!
aku nak lari jap.......
lari dari semua nie!!!!fine~aku sgt x kuat....mmg gila babi aku kena!!!!
bukan sikit....tp bnyk!!!aku keluar!!!keluar dari semua!!!tp korang yang nak kan????
untuk apa???buat aku mcm nie????bper bnyk kali aku nak kna????

Thursday, June 9, 2011

lemah~

sungguh aku lemah...
lemah yang teramat sangat sehingga aku x mampu berkata apa2.....
aku akui....aku x sekuat kau,setabah hati kau!!!!
tp......aku buntu......kenapa mesti air mataku mengalir lagi??
untuk kesekian kalinya???
arrghhhh!!!!!!
aku benci perasaan ini!!!!
sungguh aku benci!!!!!
jangan pernah berubah????
untuk kau dan dia.....
untuk aku???
aku rela pergi agar kau bahagia....
walaupun aku tahu.....
aku x sekuat itu untuk melangkah pergi...
akan ku tabahkan juga hati dan sanubari ku agar aku dapat pergi...
pergi jauh..........agar aku tidak mengangu ruang idupmu dan cara mu lagi...
kisah silam mu??
ku cuba terima....kerana kasihku untuk mu tiada bandingan berbanding kasihmu untukku...
aku sedar....aku hanya melukut di tepi jalan...
ku gagahi...
gagahi agar tatahku naik....naik sedikit demi sedikit....
namun dengan hina....aku undur diri...
bukan kerana cinta ku kepada mu yang sudah tidak mampu bertahan...
tp kerana aku sedar....
kasihmu bukan untukku....
cinta mu???
juga bukan untukku....
bukan juga kerana egoku...
tetapi kerana cintaku untukmu!!!
aku tidak mahu menyiksa mu lagi....
membuat kau terpaksa menerima ku dengan hati yang cukup perit....
aku juga tidak mahu menyiksa hati mu lagi...
kerana ku tahu hati mu sudah cukup pedih dan terguris dengan semua yang terjadi....
kaki ku,lidah ku,langkahku....
semuanya kelu....
sekali ku pergi mungkin ku tidak akan patah kembali lagi...
tetapi.....
cintaku buatmu tetap utuh....
utuh untuk selamanya......
hanya satu pesanku....
jagalah hati mu....
jangan biarkan ia terluka lagi...
biar hatiku terluka...
tetapi jangan hatimu!!!!
itu pesanku buatmu CINTAKU sampai MATI!!!!!

Monday, June 6, 2011

maaf...sungguh aku bukan seperti kau inginkan~

hari nie sgt moody....mopdy lgi.....maaf...mood saya masih blum ada disini...huhuhuhu...kenapa???apa salah saya?kenapa awak mesti buat sya mcm saya x layak untuk awak??saya tahu perjalanan hidup saya msih pjg...belum pasti saya dengan awak atau x....tp xbolehkah bagi saya peluang untuk hadir dalam hidup awak??untuk saya singgah dekat hati awak???sper saya untuk selama nie????huhuhuhuhuhu.....sper saya?kenapa mesti saya mcm nie???nota arinie ingin aku luahkan semua....luahkan semua kepada sesiapa sahaja....aku tahu,aku sedar...aku x layak untuk dia.....tp....xboleh kah aku singgah dekat hati dia untuk seketika?
jika aku sudah di hati dia....sper aku skg nie??kenapa masih kau mengelak dari aku??adakah aku sekadar teman untuk kau bersama bila kau bosan?bila kau perlukan teman untuk berbual?teman mendengar segala masalah kau???itu yang kau inginkan???e2 ker????apakah gunanya hubungan nie jika hanya aku berusaha tetapi kau???bagaikan tidak??tidak mahu dan tidak ingin aku menjengah sedikit di hati kau???kau sudah ada yang lain???kenaa perlu berselindung???menjaga hati aku???tidakah kau tahu apa yang kau lakukan sekarang hanya menambah luka di hati ku ini?????sekali lagi air mata ku tumpah dengan laju sekali di pp ku ini.................
cuba untuk terus yakin....tpi akhirnya aku kecundang dengan sikap kau yang acuh x acuh itu....aku kecundang,...mungkin aku bukan macam cinta kau yang dulu...tp aku cuba jadi terbaik untuk kau......salahkah apa yang aku lakukan nie?????apakah usaha aku sia2????apakah aku sesunguhnya tidak layak untuk hadir dlm hidup kau??muncul dan menyapa hati kau?????
p/s:aku kecundang untuk selamanya......

Saturday, June 4, 2011

wanna cry~

Assalamualaikum.....
dis moment mmg ase nak ngis sesagt.....huhuhuhuhuhu
nper aku terlalu bodoh untuk terima sume nie????kenapa????kenapa aku buat mcm tue dekat dia???apa salah dia?????kenapa aku pinggir kan dia sedangkan aku tahu akan hakikat sebenar???kenapa????mana pergi hati ku selama ini???kenapa aku bertindak melulu mengikut hati bukannya akal fikiran?????Ya Allah...beratnya dugaan Mu untuk ku ketika ini....aku keliru.....sudah mesti menjadi buntu....hidup aku????sudah pasti keliru...sekali lagi aku buntu!!!buntu dengan keputusan ku ini??????kenapa aku bertindak begini???terlalu banyak teka teki dalam hidup aku.....yang cuba si A fahami...tp aku halang....manakala si B????sudah pasti bnyak teka teki dlm hidup dia...juga cuba dia tutupi.....hingga aku buntu.....kenapa keputusan aku selalu sahaja tidak matang???kenapa aku bertindak sedemikian???kali ini.....aku sungguh terkesima!!!!!cuba hindarkan semua....akhirnya........aku akui....aku silap...silap dalam permainan aku sendiri...nah!!!terima balasan atas apa yang kau lakukan Hazrina!!!!Jika A pergi.....mungkin x kembali....jika B pergi sudah pasti x kembali jua.....arrrgggghhhhh!!!!!aku buntu....mampukah aku untuk bertahan???MAMPUKAH???????

p/s: hidup diteruskan...walau aku tahu....aku xmampu teruskan tanpa Dia disisi....nota apakah ini???untuk siapakah ini???aku masih BUNTU!!!!!

Friday, June 3, 2011

dont know what you think~

salam~
dah bersawang dah blog aku nie...yela...mna x nyer...dah lama x update ke mende nie..hahahah.....
btw....today my sentap day???nper???seyes!!!aku pun xtau....huuurrrrmmmm...
kepala still sakit smpai skg...men2 xsemena-mena...isk3.....
why sentap???hurrrmmmm....no anwser...hurrrmmmm...
huissshhh....said it!!!
1-ase mcm he hiding something from me....y???ntah la....wanna ask...but...hurrrmmmmm...
2-nak g kl...but...hurrrmmm...my heart say no!!!
3-nk g jejalan...no partner.....hey!!!!b4 dis ok jer ko jln sesorg...nper skg nak kecoh?????arrrgghhh!!!!
4-kan best duk jejauh...xselalu mengharap...tp....aku xsker relationship y jejauh....its make me sick everyday....pernah ase...n never!!!!
5-im bored right now!!!!seyes!!!huhuhuhuhu
6-tension dgn NRIC.....ala....biasa la tue...kjer kan...hurrrrmmmm
7-still thinking!!!!do anything happen when u far away from me???Arrggghhhh!!!!damn!!!!
8-......no more.............

said~better close my eyes n stop thinking....seyes dah mls nak pk sebenarnya.....malas nak emo...malas nak pk plik3.....tp.....susah kan klu duk pk???huuururrrmmm.....

td ada baca blog zara....'kenapa bila dia setia kau curang????'huuuurrrrmmmm....

k la....sgt moody....nk tdo la....xase nak tdo pun.....teruskan la mood mcm nie...hurrmmmm..selamat malam dunia....selamat untuk semua.....

Thursday, May 19, 2011

kasih saya~

ok..td pg dah pk mcm2 psl dia...now dah tahu pasal dia...
tp still pk,dia duk umah nti sper jga??minum,makan,pakai...adeehhh!!!esau la yunk...huhuhu...
ase nk upload pic dia dkt sini...pic yang ada dkt fb dia...bleh x??hurrmm...tp takut dia marah plak..huuwaaa...
dear...saya harap kamu cepat sembuh k...skg nie ase mcm nak balik umah masak sup kat kamu..nk jga mkn pkai kamu...adeehh!!!teramatlah resau sya nie hanya Tuhan je yang tahu...
saya paling takut ada sumething happen dkt org y sya syg...time mak dulu mmg xpyh kata la..xmampu nak tgk..huhuhu..hnya mmpu doa jer time tue..huhuhu....time abah pun sama...huhuhu..abah x pernah sakit..tp bila abah skit sgt la teruk..huhuhu..time tue hnya Tuhan je yang tahu...macam2 dah aku pk..huhuhu...skg,kamu plak...huhuhu....accident...saya paling takut kalau accident...huhuhu...bnda dah jd...b4 kamu accident kamu pernah gtau saya kan??huhuhu...sya plg takut benda2 mcm nie jd...mmg kita x mintak,tp Allah yang bg..tapi...mintak jauh Ya Allah..huhuhu...
saya harap kamu cepat sembuh yer sayang...huhuhu...time abg pami gtau tue saya sgt la cuak..huhuhu....nak pergi tgk kamu...tp saya xdpt pk time tue..emosi sgt x stabil...huhu..bwk mtor pun ingt kamu...huhuhu...mgu depan saya nk g cheing mai...huhuhu...lg la esau...sper nk kejut kamu pg2??sper nk jga kamu??mmg la kamu bleh jga diri sendiri..tp skg kamu skit..hukhukhuk....='(
Ya Allah...tabahkan lah hati hambamu ini ya Allah...saya harap kamu cepat sembuh yer syg..huhuhu

Wednesday, May 18, 2011

esau~

adoiii...sgt la esau skg nie...hurrrmmm..td pg kejut bgn g kjer,then kul 830...plik...nper xkol or msg lg dah smpai kjer ke blum???kedit habis lg ker???hurrmmm...uper2 nyer accident...ya Allah....
hanya tuhan je la tahu apa aku rasa skg nie...seyes sgt esau...walaupun mcm 2 jadi skg nie...tolak tepi jela perasaan tue,,,yang penting dia selamat...but td msg....hp off???nper???adeeehhh!!!tolong la jgn bg saya esau tahap karma,gaban,maximum!!!huhuhuhuhu...seyes sgt esau....huhuhuhuhu....
nk kol takut kaco plak..yela...dia dah kata nti dia kol..but now dah 940am...dah 1 hour lebih....dear...inform me anything plizzz....sgt serabut..huhuhuhu....
pg nie ingt nk g ofis..nk wat kjer skit2..last2 duk blik gak aku nie sbb ujan+hati xtenang+ase esau sesgt..huhuhuhu.....end~
nk smbung cter sal hati...ntah la,ase mcm skg xmcm dulu...ada lg ke hati kamu untuk saya???atau kejap jer??kamu paksa diri kamu ke???hurrmm...kamu xpuas hati ker???gtau la...jgn asyik ckp benda yang sama....bg masa....saya tahu saya kena bg masa...tp....dlm hubungan kena gak ada communication...kalu saya jer duk cuba tapi kamu x..hurrmmm...mcm xde la...
xkisah la kamu nak msg dgn sper pun..asalkan kamu xase saya kongkong kamu...tp...jgn la lebih...mcm org ckp...xsalah kita berkawan tp hubungan tersebut jgn lah melebihi batasannya...
saya tahu saya kuat cemburu+panas baran+macam2 yang awak rasa...tp...1 jer saya mampu ckp..sgt takut kehilangan awak!!!!skg nie saya xtahu nak buat apa dah...saya x tahu sama ada awak suka apa yang saya buat or x...cuba speak it out!!!jgn biar saya teka sendiri...bila saya teka,macam2 pelik yang kuar nti...kamu letih dgn sikap saya....tp saya letih dgn hati saya yang mcm nie...saya tahu,cuba jadi matang,cuba think positive...but, klu awak xgtau apa yang awak sker or x..mcm mna saya nak buat???ada org ckp,jgn berubah untuk org..tp berubah untuk diri sendiri...e2 la yang saya buat skg nie...but,klu apa sya berubah untuk saya awak x sker...cuba gtau!!!jgn biar saya terus meneka n meneka...guessing is bad,guessing can make the relationship gone..saya xnak!!sumpah saya xnak!!!sbb hati saya milik awak skg nie!!!bukan setakat sekarang,tp untuk selamanya....huhuhuhu...kalau awak serabut dgn apa sya buat skg nie...gtau la...jgn bila awak serabut,g isap rokok...lg bahaya untuk kesihatan awak tue...
ase ada lg..tp cukuplah untuk hari ini...org ckp setia itu penting,tp jika setia tue datg dari sebelah pihak xde guna nya gak...sigh~

Monday, May 16, 2011

skit hati!!

bleh x post cm tue ari nie???
dah lama x bukak blog n x bukak fb...
then,
aku bkk fb ko???
apa mksud ko???
nak maki bleh??
sabar3!!!!
kena sabar lagi???
ketar2 dah tgn aku taip entry nie!!!!
klu ko ase aku bukan untuk ko,ko xpyh buat mcm nie!!!!
ko ingt aku tunggul???
tiang besi???pekak,bisu,buta???xde hati n perasaan???
apa motif ko????
sekali lagi aku tnya...apa motif ko???
ko nak, ko amik,ko x nak,ko biar mcm 2 jer???ko buang aku dlm longkang???tepi jalan???
Ya Allah......
kenapa aku???kenapa mesti aku???
cukuplah setakat nie...
jika dia benar untukku,dekatkan lah dia dgn ku...
jika tidak,huhuhuhu....aku kelu....sekian~

Tuesday, May 10, 2011

xde tajuk~

okep...skg randik menujukkan 3.13am...
whateva la kan...
tp apa yang sebabkan aku nak menaip pagi2 buta nie sebab aku ase mcm nak komen blog org jer....niat mmg x nak menaip mlm2 nie...tp apakan daya,aku terkandas jua....hahahaha...
btw...td bnyk gak arr post yang aku baca kan...macam2....tp nak gak komen...kadang2 kita ase apa yang kita buat tue betul dah...tp dari perspektif org lain yang duk tgk nie lain...ko ase ko ckup style...tp, ko tahu x bper ramai ngutuk ko??mmg ayat plg best guna...ada aku kesah???tp...ko jgk ckp jaga gak arr hati org kan?tp penah ko jga hati org???ada mmg la ada...tp ntah arr....kadang2 ase nyampah plak apa yang aku baca td..bukan aku nak komen pa per...cuma....blog ko...suka hati ko la kan???ada aku kisah??walaupun jauh...xyah arr wat cm 2....dah lama nak tegur ko...tp pk member jer baii...lu ingt wa sker sgt peragai lu????klu perangai suka belagak bagus....xpyh la...wa tau lu bgus...tp....mulut lu mulut longkang...macam member wa ckp....tp apa lu taip mmg wa agak skit hati la...bukan wa nak ckp wa terasa,cuma lu pk lu jer...lu ada pk org sekeliling lu???lu bajet lu bagus la???bukan wa nak ngutuk lu...tp...wa ase lu kena sedar gak...ada gak apa y lu buat xkena sebenarnya....
wa pun x bgus..wa bukan pandai..result wa corot derrr kat sini....tp...sbgai kwn yang syggg lu gila babeng mcm wa syg kwn2 wa kat sini,ubah la skit...member wa penah ckp kat lu kan...berubah??tp lu wat per??lu kata lu xsalah n lu sker diri lu kan???xsalah lu nk sker diri lu...tp...lu kena pk gak apa yang lu kurang...senang cter muhasabah diri la....lu bagus,pandai,student hebat tp peragai lu dgn kwn2 cam hampeh...dgn lect lu wa xtahu la..wa bukan jumpa lu kat sana kan???
tp senang kata...lu pk la sendiri....wa x bagus,wa x perfect,tp wa syggg lu...cuba la ubah sikap belagak bagus lu,sikap hipokrit lu,sikap kaya lu walaupun lu mmg anak jutawan plg kaya kat sana,...wa xtahu bnyk sal lu..tp wa tahu...lu baik...cuma lu kena ada org ubah lu ckit jer...wa x mature macam lu...wa xcukup hebat cm lu...tp wa syggg lu...chawww~

p/s:maaf bahasa gua teruk derrr....

Monday, May 9, 2011

touching words...

okep...hari nie mulalah hari bz aku dkt usm...huuuuwaaa...ase mcm dah bnyk kjer...pada hal baru jer mula kan??hahaha...
paper pun b4 dis balik umah lepas rindu jap..
tp...
time balik umah lain plak jd..hurrrmmm..
mcm mana nak cter erk??
g ni la senang..
aku terasa hati dgn dia...since when??
sejak post aku baru2 nie la kan..
hurrrmmm..
dia selalu ase apa yang aku pk or ckp cm xpenting kan???
hurrmmm...
then hal mcm nie la yang buat aku majuk!!!
lastly aku plak yang kena...
"rina.. abg letih la klu rina duk majuk tiap2 hari..."
fine~
that time ase...gedebuk!!!!jatuh atas pale....hurrrmmmm...
mula la babak2 air mata...huuuuuu~
tp skg dah ok...
hurrmmm...aku mmg sker mjuk pun...
klu aku xpuas hati nak wat cmner???wat derk???lastly aku jgk y skit hati nti kan??huhuhu....
tp td...
baca previous msg dia...
sentap~funny~sad~disappointed~bla3....
y???
xpyh ckp la kut...biarlah rahsia dia....
k la....
GTG....dah gatal2 gila dah bdn nie....huhuhuhu...allergy!!!
tension!!!
daaa~
Assalamualaikum....>_<

Thursday, May 5, 2011

bila si dia cemburu...=P

hehehe....
walaupun arini xdpt jumpa my love...
tp...
suka3...
hahaha
walaupun tadi agak sedey...tp bila mcm nie ase best plak...huhuhu
yunk,jeles erk???
dah jeles pastue wat kita jeles balik erk??
huhu...
makwe kamu nie cepat jeles tau....huhuhu
tp saya tahu kamu xsker kan??
saya cuba jauhkan diri yer syg....
mmmuuuuaaahhhh...
love u tau....
e2 la nak ckp td sebenarnya....
tp mallu~
hahahaha....sengal kan???hohoho...
nak tido la...
nite3....=)
tido dlm senyuman....nak lupa apa bnda y pk smlm...huhuhu

Wednesday, May 4, 2011

this is all bout u not NRIC~

hurmm...
wanna said today i behave like something is wrong...
hurrmmm....
y??
bcoz of u..
not nric...
y??
i think that i live in the shadow...
should i??
shadow that always be like dat and never glowing up!!!
should i??
y??
y i have to be like dis??
live in a shadow that nobody will know bout me??
y i have to glow up???
i still think bout it!!!
i still cant get the correct answer...
always!!!!
lets ur lies be beside u until i hate to hear bout it!!
lets hide in a shadow until u think that i shoul be appear!!
but...
thank you...
i always love u whatever u make me sick bout urself...

Tuesday, May 3, 2011

my birth!!!lalalala~

okep...today my birth...bangga gila!!!hahaha
btw....last night,
which means pkul 12 tgh malam la kan...huhuhu
k.aida org 1st y wish my birth...huhuhu
then my frenz y birth sama..n kebetulan nama pun sama...hahahaha
then him!!!huhuhu...mula2 ingt dia dah tdo...n dia mmg dah tdo dah pun...
agak sedey...huhuhu...
tp, then him callin me...wah!!!!mekasih syg....
tp...dis morning....
agak terasa...huhuhuhu..
why???
ntahla...mungkin sbb selalunya b4 dia g kjer dia kol dulu....
but dis morning no more...huhuhuhu
dats y yang terasa skit...hurrrmmmm...
perlu ker???adeeeh!!!matang la skit hazrina...huhuhuhu
tp agak emo jgk la...
n emo aku telah menyebabkan aku ase xsedap hati arinie,n ase nak g balik pulau nak tgk sunset..huhuhuhu....
rindu astronomi..hukhukhuk....='(
gud girl dont cry!!!
my birth!!!so cheer up!!!=)
daa~loving u n miss u bcoz dah lama ase x update...lama ker??hahahaha.....

Sunday, May 1, 2011

syg sya xreti nak pujuk!!!

hahaha.....mcm lawak jer entry kali nie...tp...
mmg hakikat...
syg sya mmg x reti nak pujuk....hahahaa
last night mjuk!!sgt majuk!!!huhuhu
start majuk dari jiwa kacau ari jumaat ri2....
adeeehhh!!!
tp last night mmg ketara gila y syg saya xreti nak pujuk...hahahaha
mna xnya....aku nie tgh bengang,nak marah n sume la...huhuhu
pastu dia bleh tido dlm kete??
dear....sya tahu yng dia sgt letih sbb g a.s....
tp ntah..nak marah gak!!!huhuhuhu
tp yang plg terharu sbb dia blik penang coz dah janji nak tgk wyg!!!
huhuhu...
"abg,esok mlm pun kita bleh tgk wyg tau...huhuhu...."
then dia ckp...
"abg dah jnji nak tgk dgn rina rini kan??"
huuuuwaaaa!!!
terharu...huhuhu....
mmg syg sya xreti nk pujuk,tp apa yang dia dah buat cukup untuk memujuk hati yang duk gundah gelana nie...huhuhu
others words...
abg rina pnya kan???soalan nie mcm pelik...
tp...
ntah...
n i said...yup...then he said..."abg rina punya"
mkin hari mkin syg tau!!huhuhu
smlm ase xnk lepas tgk muka dia....
kenapa??
coz ase dah lama xtgk....
coz ase mcm susah nak tgk lepas nie sbb bz kan...huhuhu
tp apa2 pun sgt syggggggg dia.....




Saturday, April 30, 2011

xtahu pk apa...tp saya terasa...

ntah...kdg2 ase mcm kita nie jer yang duk sebuk2 pk pasal dia...
tp mcm dia x penah care bout kita...
nper aku kuar statement nie???
hurmmmm...
sbb e2 la apa y aku pk skg nie...
mmg aku yang syg gila kat dia..
tp nper skg aku ase mcm nie??
dulu...
nk kata give up pun aku xpernah...
tp skg...
ntah la...
sku sgt rapuh....
mungkin aku perlu kekuatan???
mungkin.....hurrmmmmm

Thursday, April 28, 2011

thank you~

no words can describe my feeling right now....
yeah, i falling in love with you for the first time i meet you...
why??
no answer for that...
keep looking at you...
although i know you are not looking at me...
why??
still no answer for that...
loving you is a life for me...
but my family always no 1..
as what you said...
thanks to you for the 1st time your heart is opening to accept me...
why??
still i don't have the clue..
kept searching until i think,
give up is the best way...
but now...
.the words that i like to said most is...
i always love you..
although i know there is still challenges between me and you...


Tuesday, April 26, 2011

always like dat...


hahaha...mcm lawak...
bcoz??
yela...aku jer y sentiasa ckp syggg dia...tp dia???lalala~
no comment...
tp kan???
mmg always like dat pun...huhuhu
(always like dat)
sedey???
sure~
tapi???
saya tahu....
kenapa???
entah...xde jawapan untuk itu...
masih mencuba???
mungkin..............................................

Monday, April 25, 2011

ntah~

ntah...ari nie punya entry mmg ntah....sbb??
ntah...aku pun xtahu....hurrrmmmm
penat kjer erk??tido~
penat study erk??nak tido~tp...xleh..
penat exam erk??tido~tp...xleh...
sume xkena la..ntah la..
dah mmg nasib kut...
sume xkena...
apa yang ada pun ase xkena...
kdg2 pk...aku nk apa lg???
dia dh cuba..tp,aku yg demand nak mati...aish!!!!!
dia tido??nite3...
dia mkn??okep...
dgn kwn??ermmmmmm...ok......
so????
ntah..........................................

Saturday, April 23, 2011

terasa rindu~


aish..tetiba rindu la plak...baru x sampai 1 day xmsg...saya dah rindu dia....huhuhuhu...
b4 dis ada gak la rindu,tp tahu saya bukan sapa2 untuk dia,but now....huuuwaaaa...
rindu la sayang saya yang chumel sorang nie...huhuhu
nak msg n kol subuh tadi..tp esau ganggu dia plak...so matikan niat n smbong tido,
kul 10 td nak msg jgk, tp pk ganggu plak kang...so xmsg jgk..
n now, ase nak sgt3 msg,tp takut ganggu lg...so matikan niat buat sementara waktu..huhuhuhu...
abg ku syg, nti dah balik gtau la...syg rindu abg la...huhuhu...
esau pun ada sebenarnya,tp saya tahu dia pndai jga diri kan..tp still esau....huhuhu
nak smbung study n waiting for him...huhuhu...

sgt sure!!!=)

Friday, April 22, 2011

hurrmmm....

ase mcm hari nie dah bnyk mengeluh...kenapa erk???
huhuhu....bukan saya xnk tlg dia...tp....saya skg tgh pening...
xtau nak ckp apa...ase bersalah??yup....sudah tentu...
mcm org gila asenyer nie....jgn sampai aku wat kjer y gila sudah mlm nie...='(
dah penah ase mcm nie dulu....tp skg bila ase hati nie lg pedih n skit....
ntah naper.....
bukan salah dia....
tp...
hurrmmmm......
aku ker y terlalu sgt nak perhatian???
aku tahu dia tgh serabut....
tp....
kelu......='(
nak ngis.......................................................................................................

tekanan yang melampau~


addoooiiii...
ntah la nper nak study organic jer msti banyak halangan....cth halangan??
1-tadi tghari nak g bilik gerkan...b4 2 msg dia...ckp nak kuar....tp dia xbg naik dgn anak buah sya...saya phm...tp mamat yang nak naik dgn saya 2 xphm...ase nak tibai jer mulut dia...huhuhuu
2-sya msg n kol dia....xde jwpan...adoooiiii...spoil mood be
tul la...huhuhuhu...time 2 ada dlm bilik gerakan....ase mcm nak beleter or luah rasa hati dlm blog jer...tp bilik gerakan punya pc tgh under service daaa....huhuhuhu(frust)
3-hntar mamat xsyg mulut balik fajar...mak ai!!!motor plak tayar pancit???pe cer???baru tukar kut...hangin jer....tp sya kan penyabar...huhuhuhu...bawak slow2 jumpa uncle....
4-still kol n msg dia,tp no answer..time 2 otak blur...nak kena baper la plak cutie nie...huhuhuhu...dah la dlm purse ada 30 jerk....abah!!!huhuhu
hu
5-kol abah,abah tayar pancit lg...abah tnya nper???jwb la bla3~pas 2 abah ckp,guna duit adik dulu nanti abah bayar....yea!!!walaupun eppy,tp still xde mood...sbb???xdpt kabar dari dia lg..huhuhuu
6-g mkn....sembang2,ngumpat2 skit,tmbah plak mkn pedas n ayam...pergh!!!sedap...hahahaha....time makan luah perasaan...sedey~
7-cdg nak tgk wyg sorg2...yela release tensi!!!tp pk...saya nak study...huhuhu...time 2 dia dah msg...tp 2 keping jer....nak nagis tau...huhuhuhu.....as
e mcm xdisygi..hukhukhuk....
8-xjd tgk wyg...study e2 penting derrr....huhuhu....blik bilik cdg nak tito or tgk cter cinta antara kita...tp line plak slow....arrghhhh!!!!spoil lg...
9-dia kol....hp wat hal lagi...huhuhuhu...time 2 ase mcm nak g bli jer hp kat dia..nah!!!amik nie...huhuhuhu..tp saya tgh gawat la...simpan duit nak g jejalan..hehehe....tp....mood cheer up blik..=)
10-mamat xsyg mulut msg...jom tgk wyg...isk!!!ko xphm ke aku nk study???adddoooiii...mcm2 alasan digunakan until aku ckp...XNAK!!!mmg spoil mood aku....hurrrmmm...
11-mamat mana plak dah tepon nie...adddoooiiiii....time aku study ada jer org kol..klu dia kol xpe..tp org lain...huhuhuhu...xsker!!!nak dia!!!tp...dia tgk bola...xkisah...laki kan suka bola....macam abah jgk la...xleh miss bola..isk3...
12-dah study 1 hour...then mata dah say nite3....tp....xhbs study n mcm blur...hurrmmm...saya tensi la arini!!!huhuhuhuhu.....
nite3~geram...huhuhuhu

Thursday, April 21, 2011

mekasih syg~

smlm saya terasa hati dgn kamu...
sekarang....at dis moment...
saya sgtttt sygggg kamu!!! =)
mekasih syg....
esok saya start study organic n saya kena
kuarantin dah...huhuhu....
btw..tahniah syg sbb dah dpt keje...hihihi...
smpai ati erk..kata dpt kuantan..sentap tau time 2..huhuhu...
td...
tarik muka sikit sbb saya tahu dats girl kol kamu...
hurrmmm....
jeles kut...
yela...mna x nya, dulukan kamu penah suka dia kan???huhuhu...
sgt jeles tau...
smlm xleh tdo sbb pk k
amu...
tonight tido nyenyak sbb kamu....
pape pn..mekasih sygggg....sgggttt syggg kamu...
dulu saya syg kamu...sekarang...
bertambah syggg sya dekat kamu tau!!! =)
mekasih syg saya!!=)

Wednesday, April 20, 2011

gila lapar


aish...smlm...punya la lapa...smpai angin naik kepala n skit kepala x ingt dunia n sbb nak exam bm arinie...huhuhu
sempat lg tulis blog b4 exam bm kan??huhuhuhu
oh bm!!!kenapakah mesti begini???huhuhuhu
btw...nak cter pasal smlm..huhuhu...
aku tahu dia bz..dia ada kjer..tp xtau nper aku still nak kacau dia...aiyakkk!!!sori syg.....huhuhu...
dgr suara dia smlm pun dah tahu dia letih sbb 2 xnk kuar....sya kesian dekat kamu..letih2 tp nak kuar jgk...sbb 2 saya tgi suara
skit smlm...huhuhu
tp agak touchingnya smlm sbb saya lapar...tgu kamu kut..huhuhu...xsalah kamu...saya yang salah sbb sya yang gatai sgt tgu 2 naper kan???kamu dah kata mkn dulu kan??huhuhu...
tp...saya ttp mintak maaf..ase bersalah sbb tgi suara dgn kamu semlam...huhuhu....smpai hari nie tgk no lin pun nmpk no kamu....apa cer nie???huhuhu...
terlalu ase bersalah...pas 2 plak td subuh dah bgn,tp tido blik...so bgn2 dkt pukul 8...sori..kamu lmbt g kjer...h
uhuhu....
xpela...asalkan dia selamat n sihat pun dah cukup....
cuma 1 jer...jgn la kjer truk2...nti kamu sakit saya susah hati tau..huhuhu....='(

saya doakn kamu sentiasa sihat n selamat yer..=)

Monday, April 18, 2011

dah tahu..tp buat...

hurrmmm..sgt bermasalah aku nie...huhuhu
mna x nyer...aku dah tahu apa yang aku buat xkan berhasil...so nper msti aku buatkn???
huhuhu...pksa juga buat walaupun tahu yang dia dah kena pksa dgn ko...
muka dia pn nmpk sgt kut terpaksa....
org ckp pksa rela...isk3.....sedey~
exam???huuuuwaaaa....xase mcm exam kut..nk wat cmner nie???
nak tido???dah bnyk la...hahahaha
nak mkn???diet~hahahaha...
nak bersenam???dah mlm kut..hahahaha
isk3..sume ada alasankan???isk3...ko mmg teruk la hazrina...
cuba unuk hbskan 1 bab nie..isk3....
go3!!!!!!!!!
p/s: ase mcm xnk pksa dia dah...tp aku sentiasa paksa...aku dah tahu jawapannya..tp aku ttp push diri sendiri....so,pepandai la ko tenangkan hati sendiri ye cik rina~

pic paksa yang telah success dicari...lalalala~

Sunday, April 17, 2011

after the holiday~

okep....ari nie dah balik dari kl..fuhhhh!!!mmg penat nak mampus...ada apa ntah kat sana kan??lalalala~
btw...saya mintak maaf sbb tipu kamu..seyes!!!nyesal...huhuhu...xwat dahhh...huhuhuhu..
kamu marah saya???ermmm...tahu....
kamu ase saya bdk2???ermmm...juga tahu....
kamu ase saya nie out of control????ermmm....juga tahu..
kamu ase saya teruk???ermmm...juga tahu...
saya tahu kalau kamu x boleh nak maaf kan saya kan??huhuhu..muka kamu cermin kan sgalanya..kamu mcm xnak ckp dgn saya n msg sya...saya salah....saya akui...huhuhuhu...
xtahu nak cakp apa dah....saya tahu saya mls study....sbb tue kamu marah kan???huhuhu...
saya sebenarnya bersalah dgn kamu...tue jer saya...tue jer saya mampu nak ckp skg nie..
saya mintak maaaf...huhuhuhu
kalau xde maaf untuk saya...saya paham......='(

Friday, April 15, 2011

only words can discribe my feeling

hurrmm...wanna cry again...dlm kita gembira msti akan ada kesedihan kan???lumrah la idup manusia..huhuhuhu..
me???always...
kadang2 aku sgt suka memaksa dia benda yang dia xnak buat or ckp...benda yang dia x ingin buat...huhuhu...tp entahla...tgn n mulut aku sentiasa laju jer nak wat kan..walaupun aku jgk last skali yang akan skit hati....mybe ati dia bukan untuk aku,cinta dia bukan untuk aku,kasih sayang dia bukan untuk aku....nper mesti aku pksa dia???aku xpatut buat mcm 2 if aku sgt sygg dia....
mmg la untuk aku jgk aku buat semua 2...tp ada aku penah pk pasal dia?ada???mmg ada...tp...huhuhuhuhu...xtau nak ckp pe dah hari nie...
just wanna said jgn pksa diri kamu jika kamu tahu e2 tidak perlu....huhuhuhuhu
tiba2 ase sgt moody n mula pk mcm2 n lastly, i wanna go kl right now jgk..huhuhu..e2 la apa yang aku pk skg nie..huhuhuhu....

sekian~

Thursday, April 14, 2011

dia~kamu~sayang~


wawawaw....title post pun mcm penng kan??lalalal~
hahaha...today,dia balik umah,but b4 dat pg td rushing blik usm bcoz ada interview nk g changmai...hopefully dapatlakan..huhuhuhu....
apa2 pun tgu interview dari pg until 130 pm tau!!1mummy!!!my stomach xleh tahan dah!!!huhuhu..then,msg him..lalala~
pas 2 p mkn..hahaha....best!!!then tgk beg duit dia..dia ckp,beg duit nie plg mhl dia penah bli..hhuhuhu...time 2 mcm nak ckp jer...nti saya blikan untuk kamu!!!special!!but wait for ur birth!!huhuhu....tp time birth dia nti dia dah xde!!1huhuhu....so cmner nak kasi kan???huhuhuhu...
ada sedikit kecewa disitu..tp dipendam..huhuhu
then,balik...hantar kamu n sya blik tido..hahaha...perut knygkn..hihihi
pas tu mlm g seberang kasik keter balik kat my bro!!!tq so much!!!=P
then,msg kamu...huhuhu...no answer....g mna la agaknya..huhuhu...walaupun saya tau kamu balik umah...but still worried...huhuhu
then,dgr lgu nak ksi suka2 skit..stiap kali tekan stop for the music nper msti hp nie akan kol kamu erk???saya pelik..my hp pun dah tnya naper kamu xmsg tau!!!huhuhuhu...
btw,klu kamu check phone for next day,sure bnyk kol kan..but bukan saya yg buat..my hp yang buat sbb dia rindu kamu....(mungkinkah sya mmg nak kol kamu??lalalalal~)

hp nie yang bersalah tau!!! =)

nite3...mmmuuuuuaaaahhhhh..mis s u!!!


Tuesday, April 12, 2011

study ke penting org ke penting???

mungkin hari nie aku agak emo terlebih n berlebihan...tp..kdg2 aku pk...smpai bila nak jga hati org???tp org xpenah pun nak jga hati kita...so layak ka kita nak jga hati org 2???mamg la lumrahkan..tp..hurrrmm....aku bukan jenis y suka wat org lain skit hati tp klu terpkasa aku akan buat..
btw...kalau org ybuat kita mcm 2 yang rapat dgn kita xmungkin kita akan abaikan dia kalau dia perlukan kita kan???sanggup ker??aku x...
hurmmm..ada baik buruk gak bila pk org..tp smpai study aku pun terabai agak2 la kan...sapa xpns...ada org ckp,org ckp bukan aku..kos farmasi senang jer...aku ase kos aku susah lagi..cuba la korang study farmasi..then aku nak tgk result korang n apa pdgn korang...aku nak benti korang x bg,yela....aku kan baik hati...ikut jer apa yang korang nak kan..org mcm aku nie mna layak setanding korang...
lg 1..kalau dah ase diri tue truk,nak suruh aku wat per???tinggal kan ko?cuba la ubah....klu ase xnak xpe...aku xkisah...yela..aku kan baik hati n sygggg sgt2 kat korang kan???aku pun tau aku terok...so???nak wat per...aku cuba paham korang,aku cuba wat apa yang korang nk n ikut jer apa yg aku ase ptt...tp smpai bila???sendiri mau ingtla,...tulis pnjg2 org mls baca kan??yela..blog aku kan penuh dgn masalah...nama pun org bermasalah....hurrmmm....bodohnya aku kan????

Sunday, April 10, 2011

tertekan~

hurrmmm...rini???
mmg mcm best mula2 b4 balik sini coz lawak2 dgn mak n abah..tp bila smpai sini pun ok lg...
but then bila mlm menjelma???
huurrrmmm...seyes...everythings comes wrong....mna x nya...
1-nric la apa lg kan...tp saringan...aku just kasi pendapat..tp agak kurang diterima disitu...its ok..aku x penting pun kan...hurrrmmmm...
2-g karok!!!mmg best...mmg gila2...tp bila balik??hurrrmmm..parking xde...so,cmner nak parking kete kan??hurrmmm....
3-kena marah dgn park gurd coz wat jln 1 way jd 2 way
..ye...sya mengaku salah saya...tp x tau nper agak bengang disitu..huhuhu....so aku pun parking dkt saujana..(penyebab xleh tido n agak stress)
4-msg dia...ermmm..but dia bz dgn kje dia kan..ye sya paham dia...hurrmm...klu saya bz pun saya x layan gak kan..ermmm...tp sbb dah bengang kena marah,so trus moody..y plg moody...sbb...
  • aku msg y last2 td xbls..ermm..2 msg kut..then dia ckp xperasan pending..ermm...ok...syakn alway merelakn..hurrmmm.....b4 dis pun dah selalu kena...aku pernah tgu dia until 3o'clock bcoz dia ckp nak balik umah..then until morning dia xmsg...alasan~kedit habis....(kisah lama)...tp still ase smpai skg...n bila jd lg aku ase mcm alasan lg la kan..hurrrmmmm....
5-hurrmmm....mula2 eppy sbb dia mcm change skit...tp td..ermm...xkisah la dia nak kkuar dgn member2 g lepak,so aku pun kuar la jgk kan...sbb dah lama x karok dgn auji,nad n gha...cdgan asal nak g wyg..tp cancel coz fareez ada kjer....tp..masalahnya kat cini...saya tau la dia kuar..tp..hurrrmmm..xtau nak ckp la..ase nak ngis...bleh??huhuhuhu
mungkin aku nie sgt ngada coz skit2 nak dia msg aku,tp aku pun xtau la..cuba dah elak xmo msg...tp....hurrmmm...hati aku ttp nk msg dgn dia..dlm erti kata lain,always want to msg with him!!!!huhuhuhuhuhu......sgt TEROK kan aku nie??hukhukhukhuk....
6-kadang2 pk,nak gak ada org yang care bout kita walaupun mak n abah n abg sgt care kan..tp.....nama pun dunia..huhuhuhu...aku tau dia xsalah..tp...huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...............................='(
nak TIDO!!!! biarlah org ckp air mata aku murah sgt kan coz sgt suka ngis sbb dia...tp bnda kecik pun aku nak ngis kan???seyes!!!!!hazrina sgt mengada2!!!!!!huhuhuhu....

-abaikan saya mcm nie!!!!saya sgt TEROK!!!
No mmmuuuaaahhh for 2night!!!!although i love dis blog..sorry...im seriously a bad gurl..huhuhuhuhuhuhu.....

Saturday, April 9, 2011

makan+eppy+malas~

hahahah...rini pecah record coz aku mkn bnyk gile kat umah...yela mana dak nyer...sambal petai 2...sedap giler...biasalakan.....masak sendiri..hahahaha(yeke msk sendri???lalala~

pas tu tghari ada sesi borak2 dgn mak..n
gumpat skit...hahahaha...ala..biasala...mak n anak borakkan..ekekeke...pas 2 tido..hohoho...gemuk3...
pas2 bgn tido...ckp kat abah...abah..adik tingin kek...pjm kete..ekekeke...alasan nak g secret recipe...

last2 ayah aku ckp apa???10 min dah kuar...abah nak p smyg..alamak!!!melepas..huhuhu...so kesimpulan g jela kdai kek dekat umah...ahhaha....gile!!!aku sgt terkejut kut..mna idaknya...selalu mkn kek kat SR..tp td p kdai biasa...so kek dia sgt murah...hahaha..dgn bangganya aku pun bli la 4 biji..hhohoho...bru bper rm kan..ekekeke....
balik umah...dgn bangga lg,tunjuk kat mak..mak ckp,mak xsuka kek...so mkn sorg dgn k.ipar terchenta..hehehe....tp aku mkn separuh je...sbb, xbper ase coklat..hahahaha....alamatnya tggu my bro blik baru dpt kek coklat...hahahahaha...
malam...abah bwk balik mknan..dgn bangga lg ckp..adik xmkn nci la lmlm2..last2 makan gak...3x kali tambah kut...hahahaahah....abah siap ngata lg...hahahaha....

ayat abah~mna x bulat...wah!!!!adik sentap..ekekeke...xpun..hahahaha
pas tu mlm td cm biasa...
aku tggu dia msg...ermmm...xnak ganggu org wat kjer kan..
huhuhuhu..dia kata dia g amik abg......sbb nk interbiew katanya..xpela...saya x nk ganggu awak tkut awak x sker....aiiyyyaaaakkk!!!!sume menda takut..huhuhuhu....tp lastly dia msg..2 pun dia ckp dia nk g study group...g la sygg yer...sya xnak ganggu awak..huhuhu..dlm hatii....=(
then td duk bosan tgk tv..aku pun msg...saya syg awak,awak kena ingt selalu,boleh??
hahaha....cm biasa...xde jwpn la kan...always lari topik kan..huhuhu..btw xkisah la..huhuhu....then,aku pun taip post yang baru td..n the second 1 is dis..hahahah....
lupa plak...yang mlsnya rini coz xbaca buku..huhuhu..exam dah sekat hazrina caiyok3!!!2 jela..hahaha...
GTG..mata dah ngntuk...tgn dah kebas...mmmmuuuuuuaaaahhhh...love yaa....

sekali tgk mcm tulis krgn jer blog nie..hahahah..=P

dup dap dup dap...

huuuwaaaa!!!mallu....sebb???
sbb nya dia bca blog aku....huhuhu...mna xnya b4 dis aku duk cter mcm2 apa yang aku rasa pasal dia kan...last2 dia baca..hhuhuhu...(but ok gak kan...atleast dia dpt gak ase apa yang aku ase kan...)hahahaha...
btw...aku nie mmg skg nie jenis xreti nak sorok2 dah apa yang aku ase...mungkin sbb selalu sgt simpan apa yang aku ase kut kan..huhuhuhu....
tp dis feeling sgt weird kut...hahaha...but seyesly i said...sgt sygggg kamu tau...walaupun b4 dia kamu dah buat mcm2 yang buat saya skit ha
ti..but...ermmm....i still falling in love with you...ahahaha
kalau2 kamu baca la kan...hahaha...sorry la klu apa yang saya tulis time kita tgk wyg 2 ada saya perasaan sendri..as i told b4,gurl mm
g suka perasan..haahah...especially mcm saya nie...hahaha
cter sal dia..ermm...skg dah rjin msg kut berbanding b4 dis...ermmm...dont know what u feel...tp...saya takut kehilangan kamu..huuuuuwaaaaaa!!!!!!xmo dah bercinta2 nie...tkut xkekal..nak kwen trus..leh guna x ayat 2??hahahahaha....
sengal kan ayat aku nie???pa per pun kasik
hbs bljr dulu yer....i always beside u dear..huhuhu....
tiba2 idea lari...alamak!!!hahahha...
haa...ingt dah...aku nie mmg jenis budak2 ckit..ermm...aku tau dia x suka coz somebody pernah gtau aku sal nie...ermmm...tp nper dia
x gtau sendiri erk???at least leh la jgk aku ubah...huhuhu...tp aku mmg suka ngada2 bila dgn org yang aku syg....cth plg dkt abg n ayah aku la kan...a
bah xdak xmo balik umah sbb xbest n xde sper nak mknn skali...logik x??tp sgt sygg
abah....tp aku ase yang aku sgt syg mak n abah...ase nak ngis plak...huhuhuhu....(tukar topik jap)
lg...aku nie sebenarnya sgt suka la klu org yg aku
syg always dgn aku...yela...abg aku pun asyk kena i
kut aku jer kan..hahahahaha....mcm dia pun nak ga
k mcm 2...tp..aku tau la...dia bz...alwayzz!!walaupun skg dah hbs kls,but he always bz...hurrrmmm....nper erk????mmg ditakdirkan awak bz erk??hahahah....
xtahu apa nak taip dah...macam blur jer kan..hahahaha...sbb....my heart is beating faster than b4..huhuhuhu....
btw something wanna tell...saya suka kamu mcm sek
arang..tp saya still esau yang kamu buat sbb terpaksa..saya x suka kamu buat s
bb terpaksa....jgn paksa diri kamu untuk saya n jgn pk
sa hati kamu untuk sya....biar hati saya terluka asalkan hati kamu terpelihara...huhuhuhuhu....
so skg apa2 pun terjadi just doa jer la kan..hurrmmm...hopefully dia untuk aku n aku untuk dia..amin~
GTG.....mmmmuuuuuaaahhhhhh......

Friday, April 8, 2011

blur...mak!!!nak kwen???


ermm...rini otak dah blur nak wat report..huuuwaaa...discussion bnyk kut..huhuhuhu...
btw aku nak cter sumething yang aku ase sgt plik..wah3....huhuhuhu...
last night aku 1st time g 1st avenue...wow!!!tempat dia mmg class gler la...ase mcm bukan kat penang kan..huhuhu...tp yang x best nya coz aku mcm ada tekanan emosi gitu..bukan apa..just nak tunjuk protes..huuuuwaaaa
...tp hopefully menjadi la...aku g dgn dia tgk wyg kat sana...bcoz dia nak tgk kat sana la kan..aku just ikut jer..tp cter 2 seyes mcm best..lastly aku gak pening.,.,hahahaha
tp...last night sgt cuak bcoz...
1- aku g tgk kasut,then dia tnya aku sker kasut nie x,then aku ckp xsuka sgt..tp akk....suka kasuh nie coz dia ada bnyka..then dia trus ckp y dia xsker...plik melanda disitu..huhuhu
2- g masuk kedai kasut lagi..hahahah...a
ku kan gila ksut..hhohoh...dia tgk kasut lelaki la kan..xkan gurl plak..then he siad,benda mcm nie bli ciap2 time kawen 1 set...dlm hati aku pk..huuuwaaaaa....dia nak kwen dah ker??hukhukhuk...ase nak ngis kut...mak!!!!adik ase nak ngis...tp abaikan...cam biasa la kan..hihihi
3- dia masuk kedai electronic..okla..sbb aku pun minat gak benda2 cam2 kan...pas tu g tgk 1 set tv...wah!!!tahu apa ayat dia??erm
...dia kata klu nak msuk umah nie kena ada sume nie...dalam bper riban gak arr...tilam lg kn...ermm..ap aku pk time 2???hurrmmm
..mamat nie nak kwen ker or dia nak msuk umah coz dia nak kjer dah kan??aiiyyyyaaakk!!!kelu lagi la time 2 kan..hahahah
4-msuk wyg...wah!!!seat dia mmg best walaupun tgv kan...couple seat...huuuwaaaa...ase plik walaupun penah jer duk tgk wyg skali kan..hukhukhukk...
5-hbs wyg 2 2 org blur..hahahah...sengal.
..pas 2 msuk keter...dia drive coz mata ku sgt teruk..huhuhu...then dia ajak g mkn...dkt nasi lemak liverpool...then dia call somebody...time 2 aku dah start wat muka coz agak benci bila dia kuar dgn aku dia duk main hp kan..huhuhu....tp y pelik perlu ker dia wat loud speaker??b4 dis xde pun..
huhuhu..kep
elikan lagi di c2??
6-terlupala plak..huhuhu..dalam wyg..hahahah....dia kasik hp dia kat aku..jarang kut dia kasik hp dia kat aku...coz...dia klu tgk wyg su
re msg kn..mcm nak ckp jer...nak tgk wyg ker msg??klu nak msg xyah tgk wyg...huhuhu..tp time 2 aku sabar lagi...skg no more!!hahahaah...tp aku still plik??
7-time makan...urrmmm....mcm biasa la aku xleh makan ayam..hahaha....lawak2....sume org plik...btw,dia isap rokok n at that time aku siap ckp lg benci dia..aiyyooo..pe dah jd dgn aku nie kan???er...abaiakan..tp time somebody call y sama jantina dgn dia nmpk gak ar dia punya muka change...lg 1 pelik???
8-pas hantar dia n selesai sesi suap sushi dl
m kete,aku pun smpai bilik..dia suruh tido n he said dia nak kjut esok..mmg la penah dia nak kejut pun kan..tp ase lain la plak..dah lama kut dia xwat kan?huhuhu
9-pg 2 dia kol la...alamak!!!suara...kasik wa cair walaupun suara aku agak mamai..hahahaha
10-aku kejut dia plakkan sbb dia tido pg..plik tul..huhuhu...and senang plak dia angkat hp kan??sgt pelik....
11-aku balik umah hari nie,mcm biasa aku msg dia..ermm...agak plik kerana msg aku dilayan...uik???betul ke dia??huhuhu...then di
a kata nak balik rini gak..so aku kata dah smpai msg erk...yela..b4 dis aku jer duk msg dia kan??huhuhu....tp kul 9 td dia msg xjd blik coz p mkn...erk??dia msg!!!wow!!!pelik???
12-terlupa lg...semlm dia tnya,nk study or kjer..aku xkisah asalkan dia suka...then dia tnya aku hbs bljar thun bper??ermm..2013 la kan???time tue x ase paper la..cuma pk..waitiing 4 me??hahah
ahaha
lastly...penat dah....malas nak pk and apa da
h jd 2 biarlah jadi...mybe aku jer yang duk syok sorang2...padahal dia xde paper pun kan...ala....gurl....sentiasa perasan k
an...huhuhuhu...nasibla kau hazrina.....k la...GTG...mmmmmuuuuuaaaaahhhhhh....

Wednesday, April 6, 2011

wah!!!

adeh!!sangat terharu rini...sebabnya??yela mna x nyer...b4 dis my blog hanya aku jer tau...looks like mcm my diari la...xnak sper2 tahu n nobody can access it...hohoho...tp ri2 terbuka hati nak buat new blog yang all people can read about what im thinking n what i wanna do...huhuhuhu....mcm artis plak kan sume cter nk kasik tahu org...bukan pe..cuma sometimes nak jgk la ada org baca bout our story kan??hihihi...but like dis so much!!!!hohohoho
then rini jgk pengikut2 aku dah bertambah jadi 12 org..hahahaha...walaupun bukan la bnyk mna pun kan at least nmpk la achievementnya disitu...hahahaha...
k la..GTG coz dah late night or org ckp dah pg kak oiiii....mata duk bulat macam guli lgi nie..hahahaha....nite3..misss n love u alllssss....

peace,sker idup camni...

wah!!!macam x caya aku study time ada kat umah kan??hahahah
tp hakikatnya hanya aku jer yang tau naper aku blik umah or g merayau tempat lain..hurrmmmm....aku sgt stress...
stress dgn kawan2,kekasih hati yang x penah ada hati,dgn masyarakat sekeliling yang sker kasik hati wa skit derr....huhuhuhu..
tp ku tempuhi jua..hahaha...dah mula ayat jiwang...hhohohoho..
waktu aku kluar dari bumi usm nie aku ase sgt tenang....mcm sume masalah dah xde dlm hati n jiwa n perasaan aku lagi dah..hurrrmmm........
saya syg awak..tp sya benci awak!!!
e2 la ayat yang aku gtau dia..ntah naper aku bleh ckp direct rina benci abg!!seyes benci!!!xleh bendung dah...n lastly aku msg dia..mintak maaf,benci,tp syg..huhuhuhu...
masalah e2 la yang sebabkan aku nie skit hat
i n lari dari bumi usm yang sentiasa aku syg kut...huhuhuhuhu....
lastly td...hurrmmm..bukan td but last night..he calling me!!!wah!!!what for???hurrmmm...time 2 hanya aku jer yang mampu ase mcm mana rasa nya hati aku nie sbb dia x penah kol aku...bila dia kol mesti ada sebab disebaliknya...laki...biasa la suka gunakan perempuan kan..huuhuhuhu...
then,td pun dia kol ajak tgk wayang!!!wah
!!!pakcik!!!!you ingt bila u ase tension u bleh cari waa...bila u eppy u tgl wa tepi jln....u ingt wa nia apa????boneka u??
hurrrmmm....damn!!!seyes i hate u!!!!huhuhu..tp seyes jgk yang aku syg n cinta ko lebih smpai aku xleh lupakan ko!!!!huuwaaaa!!!!ko kejam!!!!

Friday, April 1, 2011

wow!!!sker3...

hahaha...rini blog aku bertukar rupa lagi..ekekek..
yela..mana x nya ada akk y tolong tukar..klu x xtukar la..hahhaa..nmpk sgt pemalas kan aku nie??hohohoho
pa per pun mekacih kak.naz..hihihihi...sgt suka kot....
walaupun x g kls hari ni...tp saya sgt suka..hihihi..mna x nyer blog sya dah tukar, surat 4 nric sume dah siap..just nak g jumpa en zul jer..hohohoho...
bilakah penyiksaan saya untuk nric akan berakhir??isk3....
best sebenarnya nric nie...tp.....kena pndai handle masa korang...jgn terlalu fokus event nie until lupa study...
sambungan ari ahd mlm nie..hurrmmm...saya ase bersalah...hurrmmm...maaf kan saya...saya sgt syg kan kamu....tp apakan dya...hurrmmm...di hati saya ada kamu...tp di hati kamu xde saya..huhuhuhu....saya cinta kamu....

Sunday, March 27, 2011

apa lelaki wat supaya gurl ase perasan...

hahaha,...hari nie ase nak beleter pasal lelaki y suka sgt kasik gurl perasan yang diaorg suka kat kita..padahal memain jer pown..isk3....
1. kalau laki 2 b4 kita kenal bukan main lagi baik,sume benda kita mntk tlg..just said it..he will said..ok..(padahal,just sementara je..)
2. kalau laki 2 mula2 sume dia g mna or nak g inform kita,at dat time kita akan ase..isk3...dihargainya..hohoho
3. kalau laki 2 everytime msg kita..walaupun kita nie xla ada bnyk msa sgt..tp layan juga..jga hati la namanya..hohoho
4. kalau laki 2 said...hai dear..or ai cyg..perlu ker ayat 2??isk3....
5. then kalau laki 2 dah mula msg rindu,syg, and yang penting sentuh bab hati n perasaan..oh damn!!!gurl dah start pk benda lain...
6. kalau laki 2 bila bosan jer msg dats gurl...tahu ke x sebenarnya bosan jer cari kita..bila ada y lain forget bout us..hurrrmmm...
7. kalau laki 2 dah mula bli sumething or belanja kita...padahal mampu jer nak bayar sendirik tau..hahaha....e2 namanya nak masuk jarum..huhu

tapi....bila dats gurl dah mula jatuh hati,at dat time laki 2 akan ase plik...walaupun padahal laki 2 yang start dulu kan??isk3....cian dats gurls...patah hati oooo.....time 2 bila gurl 2 yg kerap msg,laki 2 akan ckp,dont try to falling in love with me!!!!wth la mamat nie kan..isk3....dia yang mula dulu then he said dats kepada person yang selama nie xpernah ada perasaan dgn dia n bcoz of him la gurl 2 menaruh harapan tau!!!!

all boys out there...wlaupun we alls nie kategori lemah lembut,baik hati n susah nak benci org...but jgn la suka2 skitkan hati gurls..just imagine if ur dad do it to ur mother or sis...apa perasaan korang???mesti bengang kan...

and to all gurls jgn cepat sgt jatuh hati dgn boys..walaupun aku nie mcm 2 tp just take my story sbg pengajaran kepada korang untuk masa depan k...GTG...mmmuuuuuaaaahhhhh...

Saturday, March 26, 2011

malangkah saya???

wah!!!xtahu nak ckp per..cuma minggu nie mgu malang aku....adeeehhh!!!!
tensi waa..huhuhuhuhu..mna x nya sume benda happen dlm dis week...baca chy untuk test plak baca benda yg xkn di tnya..aiiyaaakkk!!!!mengong.....ri2 ari sabtu kereta farah tayar panct,pas 2 tensi dlm meeting..pas 2 gelas pecah,tayar motor pncit,kereta rosak n lastly...hope fully la...my hp masuk password dia ckp bukan password dia..huuuwaaaaa!!!!
plizzzzz laaaa.... saya sgt tertekan..apa yg xkena erk??sume benda x jdi..huhuhuhu.....
then try to kol my hubby....but,he xanswer..huwaaaa......e2 lagi la skitkan hati aku..huhuhuhu..ase dah bertahun kut x dengar suara dia..hukhukhk....nie mesti tido mati nie..huuuuwaaaaa....
sometimes ase sume y happen bcoz apa yang kita dah wat kat org kan....sume Allah balas on the spot..huhuhuhu...so sorry kepada sapa yang aku duk marah2...maki2....caci...sume ada..huhuhuhu....
lastly nak bobe adalah....kenapa mesti sume setiap yang aku sedey ada pengubat...
1,ada kawan2..
2,tiba2 jumpa plak dgn some 1..but lastly make me feel i hate him..hahahaah
3,kol mak dgn suara y eppy
4,saya ase mcm sume nie dugaan untuk mendewasa kan and menginsafkan saya....i like...
huhuhu
e2 je la nak beleter...GTG...love me...hahahahha

Thursday, March 17, 2011

pelik...tp kenyataan....


isk3..pehal la aku duk sentap sokmo nie??pe kena erk???ase mcm dah lama x jiwang...hahahah...lawak2....lagi 1..aku dah start rindu dia balik....wow!!!!seyes..dah lama xde perasaan nie...tp saya sgt suka..hihihihi...mekasih yunk2.....sgt suka tau...bila rindu saya dengar suara awak..n bila sedey saya tengok muka awak..hahahaha...n at dat time baru tpk...chumel jgak dak y aku duk syg niee....hahahaatp....
isk3....ada jugak tapi saya erk???opsss~ekekeke...saya tetap ingt y lain...sekadar ingt difikiran...tp hati saya mungkin bukan milik kalian sume lagi...huhuhuhu..kadang sedey coz ada feeling yg camni..tp apa leh wat...e2 kata hati saya..ikut kata hati mati....isk3....dont do dat again...huhuhu
tp....
kenapa musti tapi nie??hahaha...crazy!!!saya still kejar yang lain...wah!!!seyes sgt jujur malam nie..hahahaha...=P
i like to be like dis...sbb e2 diri saya....hohoho...mungkin perasaan
syg,cinta and kasih e2 lain kan...klu x,masakan la aku leh suka ramai org...opsss...kantoi...hahahaha...
xsalah menyukai..asalkan cinta kita hanya pada pencipta kita n si dia...hihihi...smlm..tiba2 aku rindu dia..seyes!!!sgt rindu..huhuhu...nasib baik dia on9..ase mcm dah bertahun x sembang dgn dia..padahal..bila bosan jer ol kan??hahahahah....gone crazy 1 more time....ekekeke..
lg 1...sometimes pelik la dgn dak laki nie kan....dari segi apa yang dia wat
nmpk cm suka kita jer...tp at da same time nak lari dari kita...pe cer derrr????wa pening la....huhuhuhu...ce cter3..hahahah....
xtau nak bobe apa lg dah....test nak dekat buku x tengok lagi..s
o....GTG....love yaa.....mmmuuuuaaaahhhh...hihihihihihi

love???fly for it!!oyeah!!!!

Wednesday, February 23, 2011

hatiku tersentuh...

tiba2 saya mula membaca semua nota2 nya....betapa kuatnya dirinya x semua org tahu...kenapa saya mula rasa dekat dengan di..bukan untuk menyatakan isi hati ini aku cinta pada kau...tp...kau telah membuka pintu hati ini untuk melihat sesuatu yang lebih nyata..kenapa hidup aku,aku mencari cinta...tp hidup kamu???kamu mencari identiti diri kamu...
hatiku berdetik terfikirkan karya mu...sungguh...hati ku terkelu tanpa kata....nota-nota mu memberi inspirasi untuk aku...kenapa aku begini tetapi tidak seperti kamu???ohhhh!!!!air mataku menitis buat pertama kali membaca nota mu...sungguh!!!aku terpaut dgn setiap ayat yang kamu nyatakan...perkataan mu membuatkan jiwa aku kembali berputik untuk berpuitis....ahhhh!!!!jgn biarkan aku jatuh hati kepada kamu...cukuplah aku jatuh hati dengan kata punjangga mu!!!sungguh!!!aku x tipu!!!!
kali ini aku akan bangun....tp aku tidak tahu bagaimana....nota-nota mu semua telah aku dalami...aku mula dapat mengenali dirimu...tetapi bukan secara hakikinya....aku begitu rasa teringin untuk mendekati mu...tp...aku tidak mahu..kerana aku takut aku akan jatuh hati kepda mu....sungguh!!!aku x sanggup!!!

Tuesday, February 22, 2011

mcm2 hal...

isk3..apa la nak jd nie...nak kata cinta 3 segi, xde sgi2..nak kata jatuh hati dah selalu dah..hurrrmmm...frust lg jer gaya nyer aku nie..huuuuwaaaa.....sedey kan idup sebagai org ke3???terpaksa la terima semuanya seadanya..bukannyer x sker...tp..isk!!mana ada gurl y suka jd org no 3 kan???aiyyyaaa!!!apa ini org..huhuhuhu...sedey...kenapa kita sering kejar cinta y mmg kita tahu bukan milik kita??and kenapa mesti kita jatuh hati dekat org x xpernah nak ase syg ker cinta ke kasih ke dekat kita??naper erk??
semlam..ada la sorg adik nie tanya dkt aku,mu nie nper??apa mslh mu??cecter3....hahahaa..
aku pun ckp..my life is complicated..yeke??ke aku y carik pasal erk??hahaha..mmg sengal..dah tahu dia xmungkin jd milik kau,kenapa mesti kita mengharapknnya lg???xsedar ke apa y dia dah wat selama nie??teruk ko kena...tp still jgk lyn...hurrmmmmmm....hazrina2....sedey aku...
org pernah ckp,org la..bukan aku...hahaha....y kita nie klu nak jatuh hati or bercinta biar la dgn org y sayang n cintakan kita lebih...
hurrrmmmm..bukan nak katala kan..tp mmg dah ada dah pun..hahahhaa...tp aku ase still x cukup..mungkinkah dia bukan cinta sebenar aku???or aku jer y xcuba untuk buka mata and hati aku y sedia kala kecik n chumel ini kat dia????isk3...complicated3....mak aku ckp, bukan sume y kita nak akan dapat...kita kena usaha supaya dpt...
tp............klu duk usaha n akuduk mkn hati sesorang..nak wat per bai...dlm lagu pernah kata,akhirnya aku undur diri demi dia dan kamu...hahahahah.....sanggupkah???itulah persoalan kita pada hari ini....renung2 kan dan selamat beramal....huahuahua.....

Wednesday, February 16, 2011

cerdik or x???

hurrmmm...saya tahu la saya xla pandai mna pun kan...tp jgn la wat saya mcm nie...huhuhuhu...skit hati tau....ada ke patut wat saya cmni..huhuhuhu....saya...hurrrmmmmm...xde perkataan y mampu untuk memperkatakannya...huuuuwaaaaa...
dah la wat kjer pun x ajak...xkisah la...saya kan kurang cerdik berbanding kamu semua......i know who i am.....hurrmmmm.....perlu ker???or x perlu ker????
dari dulu mmg dah terasa,tapi wat derk jer....tp skg agak melampau la....sume awak nak buat...lab report la...apa la..saya tahu kamu cerdik..tp apa salhnya kepandaian itu di kongsi bersama...klu kamu mintak tolong...ada saya pernah kata x???kecuali klu saya ada meeting or bla2 la kan....
huuuuwaaaa....manusia2....macam2....e2 la org cakap ragam manusia kan...hurrrmmmm..ayat si dia...HAMPEH....hahahahahaah.....penat dah duk menaip dlm bilik org lain nie...sesi luahan perasaan la plak...baru pas ngis jumpa si Dia..mekasih sbb awak sudi dengar cter saya..hurmmm...e2 saya ckp..saya perlukan awak bila sedey.....mekasih awak....huhuhu....




Wednesday, February 9, 2011

kenangan AGM Pharmacy


hihihi...mekasih kwan2 sume..sgt sygg korang tau...hihihihi...pic2 nie kenangn kita duk AGM...hahahaha....mentang2 la si dia bertanding,.saya teruja terlebih...ekekekek....


nie ada lg pic kita semua...tp dalam masa kita bergembira jgn lupa pada y telah pergi meninnggalkan kita..takziah untuk mimi....al-fatihah...lastly nie pic yang my bro amik...hihihi..thanx to Datuk..ekekeke...


mmmuuuuuaaahhhhh...luv u alls..hihihihi...

Monday, February 7, 2011

BISINGNYE...

adeeehhh...dalam kelas pun nak bising ker?saya tahu la anda itu pelajar y cemerlang lg terbilang...tp jgn la buat org lain jd tercorot n plg terendah...adoooiii....sakitnyer hati..huhuhuhu
tulung la respect org y nak study nie...dlm kls,time lecturer tgh explain 2 mintak la tulung dgr n diam....org lain pun nak gak pndai..tp xde la kcu idup korang....huhuhu..
klu ase xphm 2 senyap dulu,then pas hbs kelas tnya la member sebelah awak 2..xpyh la time lecture nk tnya...ganggu org dpn kamu nie..ada paham ker??huhuhu...klu suara 2 mcm semut xpe..ini x..suara mcm gajah mengamuk..1 kuliah bleh dgr..nk kata muka x lawa,lawa jer..tp perangai...hurrmmm....xnk ckp la....
harap bertimbanglah rasa dgn rakan2 yang lain nie...kami pun nak gak dpt result cemerlang....klu korang dah dean...xpyh la xmendeankn org lain...isk3....cuba la insaf skit.....
kesimpulan~time kls klu dah ase nk ckp baik kuar jer..aman skit kalas 2....huh!!!!

get started...

mlm nie baru jer lepas tutorial dgn k.naz...hahaha...bukannya study..tp tutorial nk wat blog..isk3..ketinggalan zaman betul saya erk??huhuhuhu...
xpe...org ckp kita start dari bawah..ekekeke....
mlm nie jgk best sbb dpt kumpul balik dgn sume akak2 saya yang bakal grad xlama lg..huhuhu....sedey la plak kan....xpe...nanti buleh mintak blnja mkn bila diaorg dah kjer..hahaha...akak2 saya jgn lupa erk...syggg kamu sumer.....muuuuaaaahhhh...=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~