Followers

Saturday, April 30, 2011

xtahu pk apa...tp saya terasa...

ntah...kdg2 ase mcm kita nie jer yang duk sebuk2 pk pasal dia...
tp mcm dia x penah care bout kita...
nper aku kuar statement nie???
hurmmmm...
sbb e2 la apa y aku pk skg nie...
mmg aku yang syg gila kat dia..
tp nper skg aku ase mcm nie??
dulu...
nk kata give up pun aku xpernah...
tp skg...
ntah la...
sku sgt rapuh....
mungkin aku perlu kekuatan???
mungkin.....hurrmmmmm

Thursday, April 28, 2011

thank you~

no words can describe my feeling right now....
yeah, i falling in love with you for the first time i meet you...
why??
no answer for that...
keep looking at you...
although i know you are not looking at me...
why??
still no answer for that...
loving you is a life for me...
but my family always no 1..
as what you said...
thanks to you for the 1st time your heart is opening to accept me...
why??
still i don't have the clue..
kept searching until i think,
give up is the best way...
but now...
.the words that i like to said most is...
i always love you..
although i know there is still challenges between me and you...


Tuesday, April 26, 2011

always like dat...


hahaha...mcm lawak...
bcoz??
yela...aku jer y sentiasa ckp syggg dia...tp dia???lalala~
no comment...
tp kan???
mmg always like dat pun...huhuhu
(always like dat)
sedey???
sure~
tapi???
saya tahu....
kenapa???
entah...xde jawapan untuk itu...
masih mencuba???
mungkin..............................................

Monday, April 25, 2011

ntah~

ntah...ari nie punya entry mmg ntah....sbb??
ntah...aku pun xtahu....hurrrmmmm
penat kjer erk??tido~
penat study erk??nak tido~tp...xleh..
penat exam erk??tido~tp...xleh...
sume xkena la..ntah la..
dah mmg nasib kut...
sume xkena...
apa yang ada pun ase xkena...
kdg2 pk...aku nk apa lg???
dia dh cuba..tp,aku yg demand nak mati...aish!!!!!
dia tido??nite3...
dia mkn??okep...
dgn kwn??ermmmmmm...ok......
so????
ntah..........................................

Saturday, April 23, 2011

terasa rindu~


aish..tetiba rindu la plak...baru x sampai 1 day xmsg...saya dah rindu dia....huhuhuhu...
b4 dis ada gak la rindu,tp tahu saya bukan sapa2 untuk dia,but now....huuuwaaaa...
rindu la sayang saya yang chumel sorang nie...huhuhu
nak msg n kol subuh tadi..tp esau ganggu dia plak...so matikan niat n smbong tido,
kul 10 td nak msg jgk, tp pk ganggu plak kang...so xmsg jgk..
n now, ase nak sgt3 msg,tp takut ganggu lg...so matikan niat buat sementara waktu..huhuhuhu...
abg ku syg, nti dah balik gtau la...syg rindu abg la...huhuhu...
esau pun ada sebenarnya,tp saya tahu dia pndai jga diri kan..tp still esau....huhuhu
nak smbung study n waiting for him...huhuhu...

sgt sure!!!=)

Friday, April 22, 2011

hurrmmm....

ase mcm hari nie dah bnyk mengeluh...kenapa erk???
huhuhu....bukan saya xnk tlg dia...tp....saya skg tgh pening...
xtau nak ckp apa...ase bersalah??yup....sudah tentu...
mcm org gila asenyer nie....jgn sampai aku wat kjer y gila sudah mlm nie...='(
dah penah ase mcm nie dulu....tp skg bila ase hati nie lg pedih n skit....
ntah naper.....
bukan salah dia....
tp...
hurrmmmm......
aku ker y terlalu sgt nak perhatian???
aku tahu dia tgh serabut....
tp....
kelu......='(
nak ngis.......................................................................................................

tekanan yang melampau~


addoooiiii...
ntah la nper nak study organic jer msti banyak halangan....cth halangan??
1-tadi tghari nak g bilik gerkan...b4 2 msg dia...ckp nak kuar....tp dia xbg naik dgn anak buah sya...saya phm...tp mamat yang nak naik dgn saya 2 xphm...ase nak tibai jer mulut dia...huhuhuu
2-sya msg n kol dia....xde jwpan...adoooiiii...spoil mood be
tul la...huhuhuhu...time 2 ada dlm bilik gerakan....ase mcm nak beleter or luah rasa hati dlm blog jer...tp bilik gerakan punya pc tgh under service daaa....huhuhuhu(frust)
3-hntar mamat xsyg mulut balik fajar...mak ai!!!motor plak tayar pancit???pe cer???baru tukar kut...hangin jer....tp sya kan penyabar...huhuhuhu...bawak slow2 jumpa uncle....
4-still kol n msg dia,tp no answer..time 2 otak blur...nak kena baper la plak cutie nie...huhuhuhu...dah la dlm purse ada 30 jerk....abah!!!huhuhu
hu
5-kol abah,abah tayar pancit lg...abah tnya nper???jwb la bla3~pas 2 abah ckp,guna duit adik dulu nanti abah bayar....yea!!!walaupun eppy,tp still xde mood...sbb???xdpt kabar dari dia lg..huhuhuu
6-g mkn....sembang2,ngumpat2 skit,tmbah plak mkn pedas n ayam...pergh!!!sedap...hahahaha....time makan luah perasaan...sedey~
7-cdg nak tgk wyg sorg2...yela release tensi!!!tp pk...saya nak study...huhuhu...time 2 dia dah msg...tp 2 keping jer....nak nagis tau...huhuhuhu.....as
e mcm xdisygi..hukhukhuk....
8-xjd tgk wyg...study e2 penting derrr....huhuhu....blik bilik cdg nak tito or tgk cter cinta antara kita...tp line plak slow....arrghhhh!!!!spoil lg...
9-dia kol....hp wat hal lagi...huhuhuhu...time 2 ase mcm nak g bli jer hp kat dia..nah!!!amik nie...huhuhuhu..tp saya tgh gawat la...simpan duit nak g jejalan..hehehe....tp....mood cheer up blik..=)
10-mamat xsyg mulut msg...jom tgk wyg...isk!!!ko xphm ke aku nk study???adddoooiii...mcm2 alasan digunakan until aku ckp...XNAK!!!mmg spoil mood aku....hurrrmmm...
11-mamat mana plak dah tepon nie...adddoooiiiii....time aku study ada jer org kol..klu dia kol xpe..tp org lain...huhuhuhu...xsker!!!nak dia!!!tp...dia tgk bola...xkisah...laki kan suka bola....macam abah jgk la...xleh miss bola..isk3...
12-dah study 1 hour...then mata dah say nite3....tp....xhbs study n mcm blur...hurrmmm...saya tensi la arini!!!huhuhuhuhu.....
nite3~geram...huhuhuhu

Thursday, April 21, 2011

mekasih syg~

smlm saya terasa hati dgn kamu...
sekarang....at dis moment...
saya sgtttt sygggg kamu!!! =)
mekasih syg....
esok saya start study organic n saya kena
kuarantin dah...huhuhu....
btw..tahniah syg sbb dah dpt keje...hihihi...
smpai ati erk..kata dpt kuantan..sentap tau time 2..huhuhu...
td...
tarik muka sikit sbb saya tahu dats girl kol kamu...
hurrmmm....
jeles kut...
yela...mna x nya, dulukan kamu penah suka dia kan???huhuhu...
sgt jeles tau...
smlm xleh tdo sbb pk k
amu...
tonight tido nyenyak sbb kamu....
pape pn..mekasih sygggg....sgggttt syggg kamu...
dulu saya syg kamu...sekarang...
bertambah syggg sya dekat kamu tau!!! =)
mekasih syg saya!!=)

Wednesday, April 20, 2011

gila lapar


aish...smlm...punya la lapa...smpai angin naik kepala n skit kepala x ingt dunia n sbb nak exam bm arinie...huhuhu
sempat lg tulis blog b4 exam bm kan??huhuhuhu
oh bm!!!kenapakah mesti begini???huhuhuhu
btw...nak cter pasal smlm..huhuhu...
aku tahu dia bz..dia ada kjer..tp xtau nper aku still nak kacau dia...aiyakkk!!!sori syg.....huhuhu...
dgr suara dia smlm pun dah tahu dia letih sbb 2 xnk kuar....sya kesian dekat kamu..letih2 tp nak kuar jgk...sbb 2 saya tgi suara
skit smlm...huhuhu
tp agak touchingnya smlm sbb saya lapar...tgu kamu kut..huhuhu...xsalah kamu...saya yang salah sbb sya yang gatai sgt tgu 2 naper kan???kamu dah kata mkn dulu kan??huhuhu...
tp...saya ttp mintak maaf..ase bersalah sbb tgi suara dgn kamu semlam...huhuhu....smpai hari nie tgk no lin pun nmpk no kamu....apa cer nie???huhuhu...
terlalu ase bersalah...pas 2 plak td subuh dah bgn,tp tido blik...so bgn2 dkt pukul 8...sori..kamu lmbt g kjer...h
uhuhu....
xpela...asalkan dia selamat n sihat pun dah cukup....
cuma 1 jer...jgn la kjer truk2...nti kamu sakit saya susah hati tau..huhuhu....='(

saya doakn kamu sentiasa sihat n selamat yer..=)

Monday, April 18, 2011

dah tahu..tp buat...

hurrmmm..sgt bermasalah aku nie...huhuhu
mna x nyer...aku dah tahu apa yang aku buat xkan berhasil...so nper msti aku buatkn???
huhuhu...pksa juga buat walaupun tahu yang dia dah kena pksa dgn ko...
muka dia pn nmpk sgt kut terpaksa....
org ckp pksa rela...isk3.....sedey~
exam???huuuuwaaaa....xase mcm exam kut..nk wat cmner nie???
nak tido???dah bnyk la...hahahaha
nak mkn???diet~hahahaha...
nak bersenam???dah mlm kut..hahahaha
isk3..sume ada alasankan???isk3...ko mmg teruk la hazrina...
cuba unuk hbskan 1 bab nie..isk3....
go3!!!!!!!!!
p/s: ase mcm xnk pksa dia dah...tp aku sentiasa paksa...aku dah tahu jawapannya..tp aku ttp push diri sendiri....so,pepandai la ko tenangkan hati sendiri ye cik rina~

pic paksa yang telah success dicari...lalalala~

Sunday, April 17, 2011

after the holiday~

okep....ari nie dah balik dari kl..fuhhhh!!!mmg penat nak mampus...ada apa ntah kat sana kan??lalalala~
btw...saya mintak maaf sbb tipu kamu..seyes!!!nyesal...huhuhu...xwat dahhh...huhuhuhu..
kamu marah saya???ermmm...tahu....
kamu ase saya bdk2???ermmm...juga tahu....
kamu ase saya nie out of control????ermmm....juga tahu..
kamu ase saya teruk???ermmm...juga tahu...
saya tahu kalau kamu x boleh nak maaf kan saya kan??huhuhu..muka kamu cermin kan sgalanya..kamu mcm xnak ckp dgn saya n msg sya...saya salah....saya akui...huhuhuhu...
xtahu nak cakp apa dah....saya tahu saya mls study....sbb tue kamu marah kan???huhuhu...
saya sebenarnya bersalah dgn kamu...tue jer saya...tue jer saya mampu nak ckp skg nie..
saya mintak maaaf...huhuhuhu
kalau xde maaf untuk saya...saya paham......='(

Friday, April 15, 2011

only words can discribe my feeling

hurrmm...wanna cry again...dlm kita gembira msti akan ada kesedihan kan???lumrah la idup manusia..huhuhuhu..
me???always...
kadang2 aku sgt suka memaksa dia benda yang dia xnak buat or ckp...benda yang dia x ingin buat...huhuhu...tp entahla...tgn n mulut aku sentiasa laju jer nak wat kan..walaupun aku jgk last skali yang akan skit hati....mybe ati dia bukan untuk aku,cinta dia bukan untuk aku,kasih sayang dia bukan untuk aku....nper mesti aku pksa dia???aku xpatut buat mcm 2 if aku sgt sygg dia....
mmg la untuk aku jgk aku buat semua 2...tp ada aku penah pk pasal dia?ada???mmg ada...tp...huhuhuhuhu...xtau nak ckp pe dah hari nie...
just wanna said jgn pksa diri kamu jika kamu tahu e2 tidak perlu....huhuhuhuhu
tiba2 ase sgt moody n mula pk mcm2 n lastly, i wanna go kl right now jgk..huhuhu..e2 la apa yang aku pk skg nie..huhuhuhu....

sekian~

Thursday, April 14, 2011

dia~kamu~sayang~


wawawaw....title post pun mcm penng kan??lalalal~
hahaha...today,dia balik umah,but b4 dat pg td rushing blik usm bcoz ada interview nk g changmai...hopefully dapatlakan..huhuhuhu....
apa2 pun tgu interview dari pg until 130 pm tau!!1mummy!!!my stomach xleh tahan dah!!!huhuhu..then,msg him..lalala~
pas 2 p mkn..hahaha....best!!!then tgk beg duit dia..dia ckp,beg duit nie plg mhl dia penah bli..hhuhuhu...time 2 mcm nak ckp jer...nti saya blikan untuk kamu!!!special!!but wait for ur birth!!huhuhu....tp time birth dia nti dia dah xde!!1huhuhu....so cmner nak kasi kan???huhuhuhu...
ada sedikit kecewa disitu..tp dipendam..huhuhu
then,balik...hantar kamu n sya blik tido..hahaha...perut knygkn..hihihi
pas tu mlm g seberang kasik keter balik kat my bro!!!tq so much!!!=P
then,msg kamu...huhuhu...no answer....g mna la agaknya..huhuhu...walaupun saya tau kamu balik umah...but still worried...huhuhu
then,dgr lgu nak ksi suka2 skit..stiap kali tekan stop for the music nper msti hp nie akan kol kamu erk???saya pelik..my hp pun dah tnya naper kamu xmsg tau!!!huhuhuhu...
btw,klu kamu check phone for next day,sure bnyk kol kan..but bukan saya yg buat..my hp yang buat sbb dia rindu kamu....(mungkinkah sya mmg nak kol kamu??lalalalal~)

hp nie yang bersalah tau!!! =)

nite3...mmmuuuuuaaaahhhhh..mis s u!!!


Tuesday, April 12, 2011

study ke penting org ke penting???

mungkin hari nie aku agak emo terlebih n berlebihan...tp..kdg2 aku pk...smpai bila nak jga hati org???tp org xpenah pun nak jga hati kita...so layak ka kita nak jga hati org 2???mamg la lumrahkan..tp..hurrrmm....aku bukan jenis y suka wat org lain skit hati tp klu terpkasa aku akan buat..
btw...kalau org ybuat kita mcm 2 yang rapat dgn kita xmungkin kita akan abaikan dia kalau dia perlukan kita kan???sanggup ker??aku x...
hurmmm..ada baik buruk gak bila pk org..tp smpai study aku pun terabai agak2 la kan...sapa xpns...ada org ckp,org ckp bukan aku..kos farmasi senang jer...aku ase kos aku susah lagi..cuba la korang study farmasi..then aku nak tgk result korang n apa pdgn korang...aku nak benti korang x bg,yela....aku kan baik hati...ikut jer apa yang korang nak kan..org mcm aku nie mna layak setanding korang...
lg 1..kalau dah ase diri tue truk,nak suruh aku wat per???tinggal kan ko?cuba la ubah....klu ase xnak xpe...aku xkisah...yela..aku kan baik hati n sygggg sgt2 kat korang kan???aku pun tau aku terok...so???nak wat per...aku cuba paham korang,aku cuba wat apa yang korang nk n ikut jer apa yg aku ase ptt...tp smpai bila???sendiri mau ingtla,...tulis pnjg2 org mls baca kan??yela..blog aku kan penuh dgn masalah...nama pun org bermasalah....hurrmmm....bodohnya aku kan????

Sunday, April 10, 2011

tertekan~

hurrmmm...rini???
mmg mcm best mula2 b4 balik sini coz lawak2 dgn mak n abah..tp bila smpai sini pun ok lg...
but then bila mlm menjelma???
huurrrmmm...seyes...everythings comes wrong....mna x nya...
1-nric la apa lg kan...tp saringan...aku just kasi pendapat..tp agak kurang diterima disitu...its ok..aku x penting pun kan...hurrrmmmm...
2-g karok!!!mmg best...mmg gila2...tp bila balik??hurrrmmm..parking xde...so,cmner nak parking kete kan??hurrmmm....
3-kena marah dgn park gurd coz wat jln 1 way jd 2 way
..ye...sya mengaku salah saya...tp x tau nper agak bengang disitu..huhuhu....so aku pun parking dkt saujana..(penyebab xleh tido n agak stress)
4-msg dia...ermmm..but dia bz dgn kje dia kan..ye sya paham dia...hurrmm...klu saya bz pun saya x layan gak kan..ermmm...tp sbb dah bengang kena marah,so trus moody..y plg moody...sbb...
  • aku msg y last2 td xbls..ermm..2 msg kut..then dia ckp xperasan pending..ermm...ok...syakn alway merelakn..hurrmmm.....b4 dis pun dah selalu kena...aku pernah tgu dia until 3o'clock bcoz dia ckp nak balik umah..then until morning dia xmsg...alasan~kedit habis....(kisah lama)...tp still ase smpai skg...n bila jd lg aku ase mcm alasan lg la kan..hurrrmmmm....
5-hurrmmm....mula2 eppy sbb dia mcm change skit...tp td..ermm...xkisah la dia nak kkuar dgn member2 g lepak,so aku pun kuar la jgk kan...sbb dah lama x karok dgn auji,nad n gha...cdgan asal nak g wyg..tp cancel coz fareez ada kjer....tp..masalahnya kat cini...saya tau la dia kuar..tp..hurrrmmm..xtau nak ckp la..ase nak ngis...bleh??huhuhuhu
mungkin aku nie sgt ngada coz skit2 nak dia msg aku,tp aku pun xtau la..cuba dah elak xmo msg...tp....hurrmmm...hati aku ttp nk msg dgn dia..dlm erti kata lain,always want to msg with him!!!!huhuhuhuhuhu......sgt TEROK kan aku nie??hukhukhukhuk....
6-kadang2 pk,nak gak ada org yang care bout kita walaupun mak n abah n abg sgt care kan..tp.....nama pun dunia..huhuhuhu...aku tau dia xsalah..tp...huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...............................='(
nak TIDO!!!! biarlah org ckp air mata aku murah sgt kan coz sgt suka ngis sbb dia...tp bnda kecik pun aku nak ngis kan???seyes!!!!!hazrina sgt mengada2!!!!!!huhuhuhu....

-abaikan saya mcm nie!!!!saya sgt TEROK!!!
No mmmuuuaaahhh for 2night!!!!although i love dis blog..sorry...im seriously a bad gurl..huhuhuhuhuhuhu.....

Saturday, April 9, 2011

makan+eppy+malas~

hahahah...rini pecah record coz aku mkn bnyk gile kat umah...yela mana dak nyer...sambal petai 2...sedap giler...biasalakan.....masak sendiri..hahahaha(yeke msk sendri???lalala~

pas tu tghari ada sesi borak2 dgn mak..n
gumpat skit...hahahaha...ala..biasala...mak n anak borakkan..ekekeke...pas 2 tido..hohoho...gemuk3...
pas2 bgn tido...ckp kat abah...abah..adik tingin kek...pjm kete..ekekeke...alasan nak g secret recipe...

last2 ayah aku ckp apa???10 min dah kuar...abah nak p smyg..alamak!!!melepas..huhuhu...so kesimpulan g jela kdai kek dekat umah...ahhaha....gile!!!aku sgt terkejut kut..mna idaknya...selalu mkn kek kat SR..tp td p kdai biasa...so kek dia sgt murah...hahaha..dgn bangganya aku pun bli la 4 biji..hhohoho...bru bper rm kan..ekekeke....
balik umah...dgn bangga lg,tunjuk kat mak..mak ckp,mak xsuka kek...so mkn sorg dgn k.ipar terchenta..hehehe....tp aku mkn separuh je...sbb, xbper ase coklat..hahahaha....alamatnya tggu my bro blik baru dpt kek coklat...hahahahaha...
malam...abah bwk balik mknan..dgn bangga lg ckp..adik xmkn nci la lmlm2..last2 makan gak...3x kali tambah kut...hahahaahah....abah siap ngata lg...hahahaha....

ayat abah~mna x bulat...wah!!!!adik sentap..ekekeke...xpun..hahahaha
pas tu mlm td cm biasa...
aku tggu dia msg...ermmm...xnak ganggu org wat kjer kan..
huhuhuhu..dia kata dia g amik abg......sbb nk interbiew katanya..xpela...saya x nk ganggu awak tkut awak x sker....aiiyyyaaaakkk!!!!sume menda takut..huhuhuhu....tp lastly dia msg..2 pun dia ckp dia nk g study group...g la sygg yer...sya xnak ganggu awak..huhuhu..dlm hatii....=(
then td duk bosan tgk tv..aku pun msg...saya syg awak,awak kena ingt selalu,boleh??
hahaha....cm biasa...xde jwpn la kan...always lari topik kan..huhuhu..btw xkisah la..huhuhu....then,aku pun taip post yang baru td..n the second 1 is dis..hahahah....
lupa plak...yang mlsnya rini coz xbaca buku..huhuhu..exam dah sekat hazrina caiyok3!!!2 jela..hahaha...
GTG..mata dah ngntuk...tgn dah kebas...mmmmuuuuuuaaaahhhh...love yaa....

sekali tgk mcm tulis krgn jer blog nie..hahahah..=P

dup dap dup dap...

huuuwaaaa!!!mallu....sebb???
sbb nya dia bca blog aku....huhuhu...mna xnya b4 dis aku duk cter mcm2 apa yang aku rasa pasal dia kan...last2 dia baca..hhuhuhu...(but ok gak kan...atleast dia dpt gak ase apa yang aku ase kan...)hahahaha...
btw...aku nie mmg skg nie jenis xreti nak sorok2 dah apa yang aku ase...mungkin sbb selalu sgt simpan apa yang aku ase kut kan..huhuhuhu....
tp dis feeling sgt weird kut...hahaha...but seyesly i said...sgt sygggg kamu tau...walaupun b4 dia kamu dah buat mcm2 yang buat saya skit ha
ti..but...ermmm....i still falling in love with you...ahahaha
kalau2 kamu baca la kan...hahaha...sorry la klu apa yang saya tulis time kita tgk wyg 2 ada saya perasaan sendri..as i told b4,gurl mm
g suka perasan..haahah...especially mcm saya nie...hahaha
cter sal dia..ermm...skg dah rjin msg kut berbanding b4 dis...ermmm...dont know what u feel...tp...saya takut kehilangan kamu..huuuuuwaaaaaa!!!!!!xmo dah bercinta2 nie...tkut xkekal..nak kwen trus..leh guna x ayat 2??hahahahaha....
sengal kan ayat aku nie???pa per pun kasik
hbs bljr dulu yer....i always beside u dear..huhuhu....
tiba2 idea lari...alamak!!!hahahha...
haa...ingt dah...aku nie mmg jenis budak2 ckit..ermm...aku tau dia x suka coz somebody pernah gtau aku sal nie...ermmm...tp nper dia
x gtau sendiri erk???at least leh la jgk aku ubah...huhuhu...tp aku mmg suka ngada2 bila dgn org yang aku syg....cth plg dkt abg n ayah aku la kan...a
bah xdak xmo balik umah sbb xbest n xde sper nak mknn skali...logik x??tp sgt sygg
abah....tp aku ase yang aku sgt syg mak n abah...ase nak ngis plak...huhuhuhu....(tukar topik jap)
lg...aku nie sebenarnya sgt suka la klu org yg aku
syg always dgn aku...yela...abg aku pun asyk kena i
kut aku jer kan..hahahahaha....mcm dia pun nak ga
k mcm 2...tp..aku tau la...dia bz...alwayzz!!walaupun skg dah hbs kls,but he always bz...hurrrmmm....nper erk????mmg ditakdirkan awak bz erk??hahahah....
xtahu apa nak taip dah...macam blur jer kan..hahahaha...sbb....my heart is beating faster than b4..huhuhuhu....
btw something wanna tell...saya suka kamu mcm sek
arang..tp saya still esau yang kamu buat sbb terpaksa..saya x suka kamu buat s
bb terpaksa....jgn paksa diri kamu untuk saya n jgn pk
sa hati kamu untuk sya....biar hati saya terluka asalkan hati kamu terpelihara...huhuhuhuhu....
so skg apa2 pun terjadi just doa jer la kan..hurrmmm...hopefully dia untuk aku n aku untuk dia..amin~
GTG.....mmmmuuuuuaaahhhhhh......

Friday, April 8, 2011

blur...mak!!!nak kwen???


ermm...rini otak dah blur nak wat report..huuuwaaa...discussion bnyk kut..huhuhuhu...
btw aku nak cter sumething yang aku ase sgt plik..wah3....huhuhuhu...
last night aku 1st time g 1st avenue...wow!!!tempat dia mmg class gler la...ase mcm bukan kat penang kan..huhuhu...tp yang x best nya coz aku mcm ada tekanan emosi gitu..bukan apa..just nak tunjuk protes..huuuuwaaaa
...tp hopefully menjadi la...aku g dgn dia tgk wyg kat sana...bcoz dia nak tgk kat sana la kan..aku just ikut jer..tp cter 2 seyes mcm best..lastly aku gak pening.,.,hahahaha
tp...last night sgt cuak bcoz...
1- aku g tgk kasut,then dia tnya aku sker kasut nie x,then aku ckp xsuka sgt..tp akk....suka kasuh nie coz dia ada bnyka..then dia trus ckp y dia xsker...plik melanda disitu..huhuhu
2- g masuk kedai kasut lagi..hahahah...a
ku kan gila ksut..hhohoh...dia tgk kasut lelaki la kan..xkan gurl plak..then he siad,benda mcm nie bli ciap2 time kawen 1 set...dlm hati aku pk..huuuwaaaaa....dia nak kwen dah ker??hukhukhuk...ase nak ngis kut...mak!!!!adik ase nak ngis...tp abaikan...cam biasa la kan..hihihi
3- dia masuk kedai electronic..okla..sbb aku pun minat gak benda2 cam2 kan...pas tu g tgk 1 set tv...wah!!!tahu apa ayat dia??erm
...dia kata klu nak msuk umah nie kena ada sume nie...dalam bper riban gak arr...tilam lg kn...ermm..ap aku pk time 2???hurrmmm
..mamat nie nak kwen ker or dia nak msuk umah coz dia nak kjer dah kan??aiiyyyyaaakk!!!kelu lagi la time 2 kan..hahahah
4-msuk wyg...wah!!!seat dia mmg best walaupun tgv kan...couple seat...huuuwaaaa...ase plik walaupun penah jer duk tgk wyg skali kan..hukhukhukk...
5-hbs wyg 2 2 org blur..hahahah...sengal.
..pas 2 msuk keter...dia drive coz mata ku sgt teruk..huhuhu...then dia ajak g mkn...dkt nasi lemak liverpool...then dia call somebody...time 2 aku dah start wat muka coz agak benci bila dia kuar dgn aku dia duk main hp kan..huhuhu....tp y pelik perlu ker dia wat loud speaker??b4 dis xde pun..
huhuhu..kep
elikan lagi di c2??
6-terlupala plak..huhuhu..dalam wyg..hahahah....dia kasik hp dia kat aku..jarang kut dia kasik hp dia kat aku...coz...dia klu tgk wyg su
re msg kn..mcm nak ckp jer...nak tgk wyg ker msg??klu nak msg xyah tgk wyg...huhuhu..tp time 2 aku sabar lagi...skg no more!!hahahaah...tp aku still plik??
7-time makan...urrmmm....mcm biasa la aku xleh makan ayam..hahaha....lawak2....sume org plik...btw,dia isap rokok n at that time aku siap ckp lg benci dia..aiyyooo..pe dah jd dgn aku nie kan???er...abaiakan..tp time somebody call y sama jantina dgn dia nmpk gak ar dia punya muka change...lg 1 pelik???
8-pas hantar dia n selesai sesi suap sushi dl
m kete,aku pun smpai bilik..dia suruh tido n he said dia nak kjut esok..mmg la penah dia nak kejut pun kan..tp ase lain la plak..dah lama kut dia xwat kan?huhuhu
9-pg 2 dia kol la...alamak!!!suara...kasik wa cair walaupun suara aku agak mamai..hahahaha
10-aku kejut dia plakkan sbb dia tido pg..plik tul..huhuhu...and senang plak dia angkat hp kan??sgt pelik....
11-aku balik umah hari nie,mcm biasa aku msg dia..ermm...agak plik kerana msg aku dilayan...uik???betul ke dia??huhuhu...then di
a kata nak balik rini gak..so aku kata dah smpai msg erk...yela..b4 dis aku jer duk msg dia kan??huhuhu....tp kul 9 td dia msg xjd blik coz p mkn...erk??dia msg!!!wow!!!pelik???
12-terlupa lg...semlm dia tnya,nk study or kjer..aku xkisah asalkan dia suka...then dia tnya aku hbs bljar thun bper??ermm..2013 la kan???time tue x ase paper la..cuma pk..waitiing 4 me??hahah
ahaha
lastly...penat dah....malas nak pk and apa da
h jd 2 biarlah jadi...mybe aku jer yang duk syok sorang2...padahal dia xde paper pun kan...ala....gurl....sentiasa perasan k
an...huhuhuhu...nasibla kau hazrina.....k la...GTG...mmmmmuuuuuaaaaahhhhhh....

Wednesday, April 6, 2011

wah!!!

adeh!!sangat terharu rini...sebabnya??yela mna x nyer...b4 dis my blog hanya aku jer tau...looks like mcm my diari la...xnak sper2 tahu n nobody can access it...hohoho...tp ri2 terbuka hati nak buat new blog yang all people can read about what im thinking n what i wanna do...huhuhuhu....mcm artis plak kan sume cter nk kasik tahu org...bukan pe..cuma sometimes nak jgk la ada org baca bout our story kan??hihihi...but like dis so much!!!!hohohoho
then rini jgk pengikut2 aku dah bertambah jadi 12 org..hahahaha...walaupun bukan la bnyk mna pun kan at least nmpk la achievementnya disitu...hahahaha...
k la..GTG coz dah late night or org ckp dah pg kak oiiii....mata duk bulat macam guli lgi nie..hahahaha....nite3..misss n love u alllssss....

peace,sker idup camni...

wah!!!macam x caya aku study time ada kat umah kan??hahahah
tp hakikatnya hanya aku jer yang tau naper aku blik umah or g merayau tempat lain..hurrmmmm....aku sgt stress...
stress dgn kawan2,kekasih hati yang x penah ada hati,dgn masyarakat sekeliling yang sker kasik hati wa skit derr....huhuhuhu..
tp ku tempuhi jua..hahaha...dah mula ayat jiwang...hhohohoho..
waktu aku kluar dari bumi usm nie aku ase sgt tenang....mcm sume masalah dah xde dlm hati n jiwa n perasaan aku lagi dah..hurrrmmm........
saya syg awak..tp sya benci awak!!!
e2 la ayat yang aku gtau dia..ntah naper aku bleh ckp direct rina benci abg!!seyes benci!!!xleh bendung dah...n lastly aku msg dia..mintak maaf,benci,tp syg..huhuhuhu...
masalah e2 la yang sebabkan aku nie skit hat
i n lari dari bumi usm yang sentiasa aku syg kut...huhuhuhuhu....
lastly td...hurrmmm..bukan td but last night..he calling me!!!wah!!!what for???hurrmmm...time 2 hanya aku jer yang mampu ase mcm mana rasa nya hati aku nie sbb dia x penah kol aku...bila dia kol mesti ada sebab disebaliknya...laki...biasa la suka gunakan perempuan kan..huuhuhuhu...
then,td pun dia kol ajak tgk wayang!!!wah
!!!pakcik!!!!you ingt bila u ase tension u bleh cari waa...bila u eppy u tgl wa tepi jln....u ingt wa nia apa????boneka u??
hurrrmmm....damn!!!seyes i hate u!!!!huhuhu..tp seyes jgk yang aku syg n cinta ko lebih smpai aku xleh lupakan ko!!!!huuwaaaa!!!!ko kejam!!!!

Friday, April 1, 2011

wow!!!sker3...

hahaha...rini blog aku bertukar rupa lagi..ekekek..
yela..mana x nya ada akk y tolong tukar..klu x xtukar la..hahhaa..nmpk sgt pemalas kan aku nie??hohohoho
pa per pun mekacih kak.naz..hihihihi...sgt suka kot....
walaupun x g kls hari ni...tp saya sgt suka..hihihi..mna x nyer blog sya dah tukar, surat 4 nric sume dah siap..just nak g jumpa en zul jer..hohohoho...
bilakah penyiksaan saya untuk nric akan berakhir??isk3....
best sebenarnya nric nie...tp.....kena pndai handle masa korang...jgn terlalu fokus event nie until lupa study...
sambungan ari ahd mlm nie..hurrmmm...saya ase bersalah...hurrmmm...maaf kan saya...saya sgt syg kan kamu....tp apakan dya...hurrmmm...di hati saya ada kamu...tp di hati kamu xde saya..huhuhuhu....saya cinta kamu....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~