Followers

Sunday, March 27, 2011

apa lelaki wat supaya gurl ase perasan...

hahaha,...hari nie ase nak beleter pasal lelaki y suka sgt kasik gurl perasan yang diaorg suka kat kita..padahal memain jer pown..isk3....
1. kalau laki 2 b4 kita kenal bukan main lagi baik,sume benda kita mntk tlg..just said it..he will said..ok..(padahal,just sementara je..)
2. kalau laki 2 mula2 sume dia g mna or nak g inform kita,at dat time kita akan ase..isk3...dihargainya..hohoho
3. kalau laki 2 everytime msg kita..walaupun kita nie xla ada bnyk msa sgt..tp layan juga..jga hati la namanya..hohoho
4. kalau laki 2 said...hai dear..or ai cyg..perlu ker ayat 2??isk3....
5. then kalau laki 2 dah mula msg rindu,syg, and yang penting sentuh bab hati n perasaan..oh damn!!!gurl dah start pk benda lain...
6. kalau laki 2 bila bosan jer msg dats gurl...tahu ke x sebenarnya bosan jer cari kita..bila ada y lain forget bout us..hurrrmmm...
7. kalau laki 2 dah mula bli sumething or belanja kita...padahal mampu jer nak bayar sendirik tau..hahaha....e2 namanya nak masuk jarum..huhu

tapi....bila dats gurl dah mula jatuh hati,at dat time laki 2 akan ase plik...walaupun padahal laki 2 yang start dulu kan??isk3....cian dats gurls...patah hati oooo.....time 2 bila gurl 2 yg kerap msg,laki 2 akan ckp,dont try to falling in love with me!!!!wth la mamat nie kan..isk3....dia yang mula dulu then he said dats kepada person yang selama nie xpernah ada perasaan dgn dia n bcoz of him la gurl 2 menaruh harapan tau!!!!

all boys out there...wlaupun we alls nie kategori lemah lembut,baik hati n susah nak benci org...but jgn la suka2 skitkan hati gurls..just imagine if ur dad do it to ur mother or sis...apa perasaan korang???mesti bengang kan...

and to all gurls jgn cepat sgt jatuh hati dgn boys..walaupun aku nie mcm 2 tp just take my story sbg pengajaran kepada korang untuk masa depan k...GTG...mmmuuuuuaaaahhhhh...

Saturday, March 26, 2011

malangkah saya???

wah!!!xtahu nak ckp per..cuma minggu nie mgu malang aku....adeeehhh!!!!
tensi waa..huhuhuhuhu..mna x nya sume benda happen dlm dis week...baca chy untuk test plak baca benda yg xkn di tnya..aiiyaaakkk!!!!mengong.....ri2 ari sabtu kereta farah tayar panct,pas 2 tensi dlm meeting..pas 2 gelas pecah,tayar motor pncit,kereta rosak n lastly...hope fully la...my hp masuk password dia ckp bukan password dia..huuuwaaaaa!!!!
plizzzzz laaaa.... saya sgt tertekan..apa yg xkena erk??sume benda x jdi..huhuhuhu.....
then try to kol my hubby....but,he xanswer..huwaaaa......e2 lagi la skitkan hati aku..huhuhuhu..ase dah bertahun kut x dengar suara dia..hukhukhk....nie mesti tido mati nie..huuuuwaaaaa....
sometimes ase sume y happen bcoz apa yang kita dah wat kat org kan....sume Allah balas on the spot..huhuhuhu...so sorry kepada sapa yang aku duk marah2...maki2....caci...sume ada..huhuhuhu....
lastly nak bobe adalah....kenapa mesti sume setiap yang aku sedey ada pengubat...
1,ada kawan2..
2,tiba2 jumpa plak dgn some 1..but lastly make me feel i hate him..hahahaah
3,kol mak dgn suara y eppy
4,saya ase mcm sume nie dugaan untuk mendewasa kan and menginsafkan saya....i like...
huhuhu
e2 je la nak beleter...GTG...love me...hahahahha

Thursday, March 17, 2011

pelik...tp kenyataan....


isk3..pehal la aku duk sentap sokmo nie??pe kena erk???ase mcm dah lama x jiwang...hahahah...lawak2....lagi 1..aku dah start rindu dia balik....wow!!!!seyes..dah lama xde perasaan nie...tp saya sgt suka..hihihihi...mekasih yunk2.....sgt suka tau...bila rindu saya dengar suara awak..n bila sedey saya tengok muka awak..hahahaha...n at dat time baru tpk...chumel jgak dak y aku duk syg niee....hahahaatp....
isk3....ada jugak tapi saya erk???opsss~ekekeke...saya tetap ingt y lain...sekadar ingt difikiran...tp hati saya mungkin bukan milik kalian sume lagi...huhuhuhu..kadang sedey coz ada feeling yg camni..tp apa leh wat...e2 kata hati saya..ikut kata hati mati....isk3....dont do dat again...huhuhu
tp....
kenapa musti tapi nie??hahaha...crazy!!!saya still kejar yang lain...wah!!!seyes sgt jujur malam nie..hahahaha...=P
i like to be like dis...sbb e2 diri saya....hohoho...mungkin perasaan
syg,cinta and kasih e2 lain kan...klu x,masakan la aku leh suka ramai org...opsss...kantoi...hahahaha...
xsalah menyukai..asalkan cinta kita hanya pada pencipta kita n si dia...hihihi...smlm..tiba2 aku rindu dia..seyes!!!sgt rindu..huhuhu...nasib baik dia on9..ase mcm dah bertahun x sembang dgn dia..padahal..bila bosan jer ol kan??hahahahah....gone crazy 1 more time....ekekeke..
lg 1...sometimes pelik la dgn dak laki nie kan....dari segi apa yang dia wat
nmpk cm suka kita jer...tp at da same time nak lari dari kita...pe cer derrr????wa pening la....huhuhuhu...ce cter3..hahahah....
xtau nak bobe apa lg dah....test nak dekat buku x tengok lagi..s
o....GTG....love yaa.....mmmuuuuaaaahhhh...hihihihihihi

love???fly for it!!oyeah!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~