Followers

Thursday, November 22, 2012

Nah!!mnusia mmg xleh dipercayai...

Maaf..xde apa yg mampu aku nak katakan..tp apa yg aku cter??hurm...ntah la..senang kata manusia mmg xleh caya..perlu ker diberitahu???lelaki perempuan sama saja..tp aku tersepit...senang kata mmg aku xleh dipercayai la kan??xpe...hurm..1 je..aku rela la pape pn..mmg salah diri..fine~

Saturday, November 17, 2012

Mulut manis ada gula~

Kadang2 dlm hidup nie kita xtahu apa sebenarnya yng kita cari..mungkin take time kut kan..mungkin~
Kadang2 org yang kita nak dah ada dpn mata,tp kita still mengharapkan yang lain...bukan mksd aku yang aku mengharapkan yang lain..tp itu semua dulu...hati sentiasa katakan yg aku ingin dia...tp hakikatnya aku sedar,dia sentiasa elak dari aku...then anything end..start new life...
Kali nie just nak ckp pasal lelaki yang suka bermulut manis...hurmm...dont they think yg bila diaorg ckp ayat mengayat that gurl akan jatuh hati?cuba la think about other people jgk b4 buat mende merepek kan..konon syg la cinta la..last2 lost cmtu n buat that gurl terkebil2 n paling teruk bila buat that gurl ase mcm dah feeling habis..adeeehh!!sekeyh jgk laki tu kang..huuhu
Mungkin cinta buat that gurl senang nk dpt tp bukan senang untuk kekal selamanya..hurmm...
Napa aku ckp mcm nie mlm nie? Sbb i was thinking bout somebody...yeah!!gurl yg jd mgsa that guy..hurrmm..n i hope my bdkkecik xmcm tu k...sekyh laju2 kang..heee~
Dak cik demm...so to dak cik..cpt2 baik dmm..nti baik dmm dpt upah k....love him!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~