Followers

Thursday, December 29, 2011

panas....

adooiii...pagi2 dah panas hati buatkan aku terpaksa deactivate fb,hp off n segalanya ase nk ttp...hurrrmmm...
kenapa manusia nie macam 2 sgt...bila yang kita nak,dia xnak...bila yang kita xnak....y e2 la yang duk terhegeh2 dkt kita...nak itu,nak ini...hurrmmm...
mungkin situasi mamat tue sama dgn situasi aku dgn mamat yang aku suka kan..tp aku xde la smpai push dia msg...hahaha....e2 skrg...dulu mmg aku pkasa...so mmg dunia nie macam roda...kdg2 kita kat atas,n kadg2 kita dkt bwh..hurmmm...
aku pun x phm dgn diri aku..kenapa dgn org yang aku sker wat apa pun aku sanggup terima walaupun hati aku skit,terluka n so ever la kan....hurmmm...
klu org yang aku x sker nie dia wat apa pun kita benci..mmg unfair...cuba jadi fair..but i cant....so sorry...hurmmm...sume org duk pulun study...aku plak duk pulun panas pagi2 hari nie...sob3....kuatkan hambamu ni ya Allah...amin...

assalamualaikum...

Sunday, December 25, 2011

do you?

assalamualaikum...
aip3...asenye mcm dah lama sngt x menaip nie...tiba2 jer ase nak naip...isk3...
pape je la kan....so mcm biasa,if aku start taip nie sure pasal hati n perasaan kan..adeehh!!
kali nie nak cter pasal exam la...huuuwaaa
exam dah dekat start 4hb...tp otak???adeeehh!!!wa kusut derr...huhuhu....
jiwa???lagi kusut masai....
rambut????kusut masham!!hahaha....
pape pun aku xtahu nak naip apa....idea tetiba ilang melayang2 bagai kupu malam....hurrmmm...
miss him lots!!! apa yang aku tahu skg nie....aku tgu dia...n....berbaloi ker???tiba2 dia datang dengan org lain...hurmmm..org ckp,if kita syg org tue,kita akan merelakan apa saja untuk dia...sebab kita nak tgk yang terbaik untuk dia...if dia dah ada yang lain??ok...biarlah...jika itu mampu buat dia gembira berbanding dgn kita dgn dia...kan3.....
hati nie???
biar la....hati Hazrina Izwani kan sangat kuat....kental...macam jelly...hahaha.....
apa yang penting skg nie,biar org nmpk kita luar bahagia....hakikinya dekat hati????sangat merana until ase mcm rela x punya hati...isk!!!!Allah sentiasa dengan kita....ingt lg words dia....
"mungkin kita terlalu sayang org tue,sbb tu Allah buat mcm nie supaya kita x sayang manusia lebih dari kita sayang Allah...."mekasih untuk ayat tue...skg ayat tu berguna lagi...for second time....=)

p/s: cinta manusia xkekal...tp cinta Allah....untuk selamanya...>_<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~