Followers

Thursday, September 15, 2011

idup macam roda~


assalamualaikum....
olla....dah lama x buang sawang dalam laman nie kan???hahaha.....rindu plak...hurrmm...macam nie la aku...bila xdenya kisah cintaku....maka,kurang lah akan aku meluahkan rasa hati...hahaha...
macam lucukan??bila ada masalah hati,perasaan dan mental,mesti kita nak tempat nak luahkan kan???btw...
lumrah manusia....kadang2 kita suka,kadang2 kita duka....macam roda..hurrmmm..
sebenarnya xtahu nak cakap sal apa...nk ckp sal dunia politik???oh!!!!saya mmg xpuas hati...tp cukup disitu...hahahah
tp rini sangt mekasih kepada sahabat2 aku yang sambut birth aku walaupun dah lepas...hahah..mekasih la beb!!!syg korang sume..terharu...hahaha
tp rini jgk hati aku rindu...wah!!!rindu???pehal kan???hahaah..nk wat cmner...kadang kala kita perlu ada rindu..baru ase masam2 manis skit...hahaha...
hurmmm...bila rindu...aku sker sgt g straits quay???sebab???wa rindu la!!!hahaha...nie la tempat dia...huhuhu....
ha.....inilah tempatnyer....kapal nie???ada kisahnya....bila dtg sini dulu,dia pernah cakap....kapai nie suma abg yang punya..hehehe....suke sgt bila dia senyum...seyes rindu.....huwaaaaaa!!!bila cter jer nak ngis!!!strong beb!!!!hahahahah
xperlu nak bukak cter lama...biarlah benda nie jd habit aku...bila rindu dtg sini...mna tau bleh ilang rindu skit.....tp.....aku tetap syg dia.....aku tetap tgu dia....walau hati macam mana pun sakit....tp....syg n cinta ttp utk dia....
wah!!!!!puitis...ekekeke....
dah la....nak layan lagu jap...daaa~
Assalamualaikum.......

nota kaki~

idup nie kadang2 x semua indah n bahagia....kadang2 kita akan merasa perit ketika kita dibawah....(merapu)

Friday, September 9, 2011

nper mcm nie??

assalamualaikum..ase mcm dah lama xupdate blog kan??huhuhu...btw....pengakhiran idupku sgt menyedihkan...hurrrmmmmm'
sbb??
1-my sis sakit since raya 1st smpai raya ke-2...so mmg xase raya la...hurrmmm....raya ku sebagai driver keluarga tercinta..huuuuwaaaa...
2-time raya jgk....somebody bgtau y dia nak p kenduri tunang sepupu dia...but then,dlm fb dia...sume org ckp y dia bertunang???hurrmmm...pe cer nie bro???wa dah ase down hbs2 dah time tue...patah hati yang sedia kala patah disebabkan b4 dis dah pth hati....huhuhuhu
3-ada la kuar dgn sorg member nie....kwn jer xlebih walaupun mamat 2 mcm ada ciri2 yang lain....then,dia kapel balik dgn awek dia....so between us just kwn jela kan???tp awek dia sound aku plak....hurrmm..pehal ko x sound pkwe kp jer ha????plik perempuan....
4-ri2 pgg somebody phone....then,terbaca msg dia...hurmmm...klu dah ada mkwe...nper xgtau jer???sian makwe ko beb!!!huhuhuhuhu..aku plak y simpati bg pihak pmpn tue..hhuhuhu...
5-then...aku pun cuba memulakan hidup baru dengan persoalan......

*kenapa aku mesti jd org ke-2????sigh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~