Followers

Thursday, May 19, 2011

kasih saya~

ok..td pg dah pk mcm2 psl dia...now dah tahu pasal dia...
tp still pk,dia duk umah nti sper jga??minum,makan,pakai...adeehhh!!!esau la yunk...huhuhu...
ase nk upload pic dia dkt sini...pic yang ada dkt fb dia...bleh x??hurrmm...tp takut dia marah plak..huuwaaa...
dear...saya harap kamu cepat sembuh k...skg nie ase mcm nak balik umah masak sup kat kamu..nk jga mkn pkai kamu...adeehh!!!teramatlah resau sya nie hanya Tuhan je yang tahu...
saya paling takut ada sumething happen dkt org y sya syg...time mak dulu mmg xpyh kata la..xmampu nak tgk..huhuhu..hnya mmpu doa jer time tue..huhuhu....time abah pun sama...huhuhu..abah x pernah sakit..tp bila abah skit sgt la teruk..huhuhu..time tue hnya Tuhan je yang tahu...macam2 dah aku pk..huhuhu...skg,kamu plak...huhuhu....accident...saya paling takut kalau accident...huhuhu...bnda dah jd...b4 kamu accident kamu pernah gtau saya kan??huhuhu...sya plg takut benda2 mcm nie jd...mmg kita x mintak,tp Allah yang bg..tapi...mintak jauh Ya Allah..huhuhu...
saya harap kamu cepat sembuh yer sayang...huhuhu...time abg pami gtau tue saya sgt la cuak..huhuhu....nak pergi tgk kamu...tp saya xdpt pk time tue..emosi sgt x stabil...huhu..bwk mtor pun ingt kamu...huhuhu...mgu depan saya nk g cheing mai...huhuhu...lg la esau...sper nk kejut kamu pg2??sper nk jga kamu??mmg la kamu bleh jga diri sendiri..tp skg kamu skit..hukhukhuk....='(
Ya Allah...tabahkan lah hati hambamu ini ya Allah...saya harap kamu cepat sembuh yer syg..huhuhu

Wednesday, May 18, 2011

esau~

adoiii...sgt la esau skg nie...hurrrmmm..td pg kejut bgn g kjer,then kul 830...plik...nper xkol or msg lg dah smpai kjer ke blum???kedit habis lg ker???hurrmmm...uper2 nyer accident...ya Allah....
hanya tuhan je la tahu apa aku rasa skg nie...seyes sgt esau...walaupun mcm 2 jadi skg nie...tolak tepi jela perasaan tue,,,yang penting dia selamat...but td msg....hp off???nper???adeeehhh!!!tolong la jgn bg saya esau tahap karma,gaban,maximum!!!huhuhuhuhu...seyes sgt esau....huhuhuhuhu....
nk kol takut kaco plak..yela...dia dah kata nti dia kol..but now dah 940am...dah 1 hour lebih....dear...inform me anything plizzz....sgt serabut..huhuhuhu....
pg nie ingt nk g ofis..nk wat kjer skit2..last2 duk blik gak aku nie sbb ujan+hati xtenang+ase esau sesgt..huhuhuhu.....end~
nk smbung cter sal hati...ntah la,ase mcm skg xmcm dulu...ada lg ke hati kamu untuk saya???atau kejap jer??kamu paksa diri kamu ke???hurrmm...kamu xpuas hati ker???gtau la...jgn asyik ckp benda yang sama....bg masa....saya tahu saya kena bg masa...tp....dlm hubungan kena gak ada communication...kalu saya jer duk cuba tapi kamu x..hurrmmm...mcm xde la...
xkisah la kamu nak msg dgn sper pun..asalkan kamu xase saya kongkong kamu...tp...jgn la lebih...mcm org ckp...xsalah kita berkawan tp hubungan tersebut jgn lah melebihi batasannya...
saya tahu saya kuat cemburu+panas baran+macam2 yang awak rasa...tp...1 jer saya mampu ckp..sgt takut kehilangan awak!!!!skg nie saya xtahu nak buat apa dah...saya x tahu sama ada awak suka apa yang saya buat or x...cuba speak it out!!!jgn biar saya teka sendiri...bila saya teka,macam2 pelik yang kuar nti...kamu letih dgn sikap saya....tp saya letih dgn hati saya yang mcm nie...saya tahu,cuba jadi matang,cuba think positive...but, klu awak xgtau apa yang awak sker or x..mcm mna saya nak buat???ada org ckp,jgn berubah untuk org..tp berubah untuk diri sendiri...e2 la yang saya buat skg nie...but,klu apa sya berubah untuk saya awak x sker...cuba gtau!!!jgn biar saya terus meneka n meneka...guessing is bad,guessing can make the relationship gone..saya xnak!!sumpah saya xnak!!!sbb hati saya milik awak skg nie!!!bukan setakat sekarang,tp untuk selamanya....huhuhuhu...kalau awak serabut dgn apa sya buat skg nie...gtau la...jgn bila awak serabut,g isap rokok...lg bahaya untuk kesihatan awak tue...
ase ada lg..tp cukuplah untuk hari ini...org ckp setia itu penting,tp jika setia tue datg dari sebelah pihak xde guna nya gak...sigh~

Monday, May 16, 2011

skit hati!!

bleh x post cm tue ari nie???
dah lama x bukak blog n x bukak fb...
then,
aku bkk fb ko???
apa mksud ko???
nak maki bleh??
sabar3!!!!
kena sabar lagi???
ketar2 dah tgn aku taip entry nie!!!!
klu ko ase aku bukan untuk ko,ko xpyh buat mcm nie!!!!
ko ingt aku tunggul???
tiang besi???pekak,bisu,buta???xde hati n perasaan???
apa motif ko????
sekali lagi aku tnya...apa motif ko???
ko nak, ko amik,ko x nak,ko biar mcm 2 jer???ko buang aku dlm longkang???tepi jalan???
Ya Allah......
kenapa aku???kenapa mesti aku???
cukuplah setakat nie...
jika dia benar untukku,dekatkan lah dia dgn ku...
jika tidak,huhuhuhu....aku kelu....sekian~

Tuesday, May 10, 2011

xde tajuk~

okep...skg randik menujukkan 3.13am...
whateva la kan...
tp apa yang sebabkan aku nak menaip pagi2 buta nie sebab aku ase mcm nak komen blog org jer....niat mmg x nak menaip mlm2 nie...tp apakan daya,aku terkandas jua....hahahaha...
btw...td bnyk gak arr post yang aku baca kan...macam2....tp nak gak komen...kadang2 kita ase apa yang kita buat tue betul dah...tp dari perspektif org lain yang duk tgk nie lain...ko ase ko ckup style...tp, ko tahu x bper ramai ngutuk ko??mmg ayat plg best guna...ada aku kesah???tp...ko jgk ckp jaga gak arr hati org kan?tp penah ko jga hati org???ada mmg la ada...tp ntah arr....kadang2 ase nyampah plak apa yang aku baca td..bukan aku nak komen pa per...cuma....blog ko...suka hati ko la kan???ada aku kisah??walaupun jauh...xyah arr wat cm 2....dah lama nak tegur ko...tp pk member jer baii...lu ingt wa sker sgt peragai lu????klu perangai suka belagak bagus....xpyh la...wa tau lu bgus...tp....mulut lu mulut longkang...macam member wa ckp....tp apa lu taip mmg wa agak skit hati la...bukan wa nak ckp wa terasa,cuma lu pk lu jer...lu ada pk org sekeliling lu???lu bajet lu bagus la???bukan wa nak ngutuk lu...tp...wa ase lu kena sedar gak...ada gak apa y lu buat xkena sebenarnya....
wa pun x bgus..wa bukan pandai..result wa corot derrr kat sini....tp...sbgai kwn yang syggg lu gila babeng mcm wa syg kwn2 wa kat sini,ubah la skit...member wa penah ckp kat lu kan...berubah??tp lu wat per??lu kata lu xsalah n lu sker diri lu kan???xsalah lu nk sker diri lu...tp...lu kena pk gak apa yang lu kurang...senang cter muhasabah diri la....lu bagus,pandai,student hebat tp peragai lu dgn kwn2 cam hampeh...dgn lect lu wa xtahu la..wa bukan jumpa lu kat sana kan???
tp senang kata...lu pk la sendiri....wa x bagus,wa x perfect,tp wa syggg lu...cuba la ubah sikap belagak bagus lu,sikap hipokrit lu,sikap kaya lu walaupun lu mmg anak jutawan plg kaya kat sana,...wa xtahu bnyk sal lu..tp wa tahu...lu baik...cuma lu kena ada org ubah lu ckit jer...wa x mature macam lu...wa xcukup hebat cm lu...tp wa syggg lu...chawww~

p/s:maaf bahasa gua teruk derrr....

Monday, May 9, 2011

touching words...

okep...hari nie mulalah hari bz aku dkt usm...huuuuwaaa...ase mcm dah bnyk kjer...pada hal baru jer mula kan??hahaha...
paper pun b4 dis balik umah lepas rindu jap..
tp...
time balik umah lain plak jd..hurrrmmm..
mcm mana nak cter erk??
g ni la senang..
aku terasa hati dgn dia...since when??
sejak post aku baru2 nie la kan..
hurrrmmm..
dia selalu ase apa yang aku pk or ckp cm xpenting kan???
hurrmmm...
then hal mcm nie la yang buat aku majuk!!!
lastly aku plak yang kena...
"rina.. abg letih la klu rina duk majuk tiap2 hari..."
fine~
that time ase...gedebuk!!!!jatuh atas pale....hurrrmmmm...
mula la babak2 air mata...huuuuuu~
tp skg dah ok...
hurrmmm...aku mmg sker mjuk pun...
klu aku xpuas hati nak wat cmner???wat derk???lastly aku jgk y skit hati nti kan??huhuhu....
tp td...
baca previous msg dia...
sentap~funny~sad~disappointed~bla3....
y???
xpyh ckp la kut...biarlah rahsia dia....
k la....
GTG....dah gatal2 gila dah bdn nie....huhuhuhu...allergy!!!
tension!!!
daaa~
Assalamualaikum....>_<

Thursday, May 5, 2011

bila si dia cemburu...=P

hehehe....
walaupun arini xdpt jumpa my love...
tp...
suka3...
hahaha
walaupun tadi agak sedey...tp bila mcm nie ase best plak...huhuhu
yunk,jeles erk???
dah jeles pastue wat kita jeles balik erk??
huhu...
makwe kamu nie cepat jeles tau....huhuhu
tp saya tahu kamu xsker kan??
saya cuba jauhkan diri yer syg....
mmmuuuuaaahhhh...
love u tau....
e2 la nak ckp td sebenarnya....
tp mallu~
hahahaha....sengal kan???hohoho...
nak tido la...
nite3....=)
tido dlm senyuman....nak lupa apa bnda y pk smlm...huhuhu

Wednesday, May 4, 2011

this is all bout u not NRIC~

hurmm...
wanna said today i behave like something is wrong...
hurrmmm....
y??
bcoz of u..
not nric...
y??
i think that i live in the shadow...
should i??
shadow that always be like dat and never glowing up!!!
should i??
y??
y i have to be like dis??
live in a shadow that nobody will know bout me??
y i have to glow up???
i still think bout it!!!
i still cant get the correct answer...
always!!!!
lets ur lies be beside u until i hate to hear bout it!!
lets hide in a shadow until u think that i shoul be appear!!
but...
thank you...
i always love u whatever u make me sick bout urself...

Tuesday, May 3, 2011

my birth!!!lalalala~

okep...today my birth...bangga gila!!!hahaha
btw....last night,
which means pkul 12 tgh malam la kan...huhuhu
k.aida org 1st y wish my birth...huhuhu
then my frenz y birth sama..n kebetulan nama pun sama...hahahaha
then him!!!huhuhu...mula2 ingt dia dah tdo...n dia mmg dah tdo dah pun...
agak sedey...huhuhu...
tp, then him callin me...wah!!!!mekasih syg....
tp...dis morning....
agak terasa...huhuhuhu..
why???
ntahla...mungkin sbb selalunya b4 dia g kjer dia kol dulu....
but dis morning no more...huhuhuhu
dats y yang terasa skit...hurrrmmmm...
perlu ker???adeeeh!!!matang la skit hazrina...huhuhuhu
tp agak emo jgk la...
n emo aku telah menyebabkan aku ase xsedap hati arinie,n ase nak g balik pulau nak tgk sunset..huhuhuhu....
rindu astronomi..hukhukhuk....='(
gud girl dont cry!!!
my birth!!!so cheer up!!!=)
daa~loving u n miss u bcoz dah lama ase x update...lama ker??hahahaha.....

Sunday, May 1, 2011

syg sya xreti nak pujuk!!!

hahaha.....mcm lawak jer entry kali nie...tp...
mmg hakikat...
syg sya mmg x reti nak pujuk....hahahaa
last night mjuk!!sgt majuk!!!huhuhu
start majuk dari jiwa kacau ari jumaat ri2....
adeeehhh!!!
tp last night mmg ketara gila y syg saya xreti nak pujuk...hahahaha
mna xnya....aku nie tgh bengang,nak marah n sume la...huhuhu
pastu dia bleh tido dlm kete??
dear....sya tahu yng dia sgt letih sbb g a.s....
tp ntah..nak marah gak!!!huhuhuhu
tp yang plg terharu sbb dia blik penang coz dah janji nak tgk wyg!!!
huhuhu...
"abg,esok mlm pun kita bleh tgk wyg tau...huhuhu...."
then dia ckp...
"abg dah jnji nak tgk dgn rina rini kan??"
huuuuwaaaa!!!
terharu...huhuhu....
mmg syg sya xreti nk pujuk,tp apa yang dia dah buat cukup untuk memujuk hati yang duk gundah gelana nie...huhuhu
others words...
abg rina pnya kan???soalan nie mcm pelik...
tp...
ntah...
n i said...yup...then he said..."abg rina punya"
mkin hari mkin syg tau!!huhuhu
smlm ase xnk lepas tgk muka dia....
kenapa??
coz ase dah lama xtgk....
coz ase mcm susah nak tgk lepas nie sbb bz kan...huhuhu
tp apa2 pun sgt syggggggg dia.....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~