Followers

Monday, October 24, 2011

thanx to make me smile...=)


me!!!!>_<
just pic dat means anything....thanx all....=)
  • kuar bwk diaorg g makan nasi lemak liverpool...hahaha...xpernah aku bwk member skull g sini tau...isk3...
lepas dapat makan sume eppy kan???=)
  • then g bwh jambatan....xpernah jugak bwk member skull singgah sini!!!korang yang 1st!!hohoho..

budak senget....ekeke...=P

hohoho....kami in 1 car...lgi sorg kena jd photographer jap...ekeke...

them!!!sume muka time nie dah kekenyangan...ekeke...
  • then bersiar2 di tempat favourite pada masa dulu,kini and selamanya...
one day i will have dis!!

nice lol!!!=)

we!!!

  • 4 tiang...nice....=)
it is!!!

we again!!!nisa as photography

there are!!!

miss dis moment although my heart is broken because of him again!!!but still loving you....mhi...=)

Friday, October 21, 2011

permata yang dicari

ya Allah...
jika dia benar untukku..
dekatkanlah hatinya dengan hatiku...
jika dia bukan miliku...
damaikanlah hatiku dengan ketentuaanmu...
assalamualaikum....
hai...dah lama kan x update....huhuhuhu....
ari aku nak ckp yang aku sangat rindu dia!!!huhuhuhu...ntah kenapa....
aku sgt rindu dia....
aku xnak bercinta dengan dia...tp aku nak menikah dgn dia...huhuhu
kenapa aku masih xleh terima kenyataan yang dia bukan milik aku???
yang dia bukan diciptakan untukku???
tabahkanlah hatiku ya Allah...huhuhuhu
kenapa setiap kali blog aku klu aku post mesti soal hati n perasaan kan???hurmm...just nk update sikit jer rini....gtg..miss mhi...='(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~