Followers

Friday, January 6, 2012

lelaki~


assalamualaikum....aip2.....
heeee~
arini baru bkk blog kan...biasa la....munggu exam la katakan...hurrmmmm....okeyh!!
kembali kepada entry pepagi buta nie...heee~lelaki????kenapa entry lelaki???meh nak cter meh!!!

1-lelaki nie merupakan pemimpin dalam keluarga
2-lelaki adalah peneraju dalam perhubungan tapi x lupa juga wanita tau!!!hey ladies!!!u in!!!hohoho
3-lelaki ni bnyk species.... ada yang playboy???mata duitan???n suci macam kain putih!!!ops!!!tipulah....suci is just for baby okeyh!!!
4-lelaki nie...hurmmm...susah kamu wanita nak paham....kekadang???ok la sgt.....kekadang???hurmm...sakit hati hanya tuhan jer la yang tahu....
5-lelaki oh lelaki.....kenapa susah mau setia???eh!!!!ladies pun ada jgk kan???nop la...dah entry lelaki...so lelaki la kan??heeee~
6-lelaki.....suka sgt la x berterus terang....okeyh!!!lats say...if u nak serious...just serious...dont play around dgn other gurl....bukan apa...pedih,pilu hati gurl yang duk tgu kol n msg dari lelaki tau!!!heee~chill up erk ladies.....
7-lelaki????oOOooo.....mmg suka main hati org erk??isk3....sian gurl....gurl pun sama...tp as usual..gurl alwasy find the best....but sometime tue...hurrmmm..dapat paling hampeh!!!!
8-berbalik kepada topik di atas....mata duitan???ermm...might be....hanya sker hang out if that gurl ada duit jer...if not,tgl mcm tue mcm gurl tue tunggul n buat gurl tue ase....down!!!eh!!!ladies ramai lagi k kat luar sana!!!heee~
9-lelaki.....opsss~u so suweett....dpn2,pjk semut pun x mati...belakang????pjk gajah pun mampus beb!!!hahaha...
10-lelaki is just a man!!nothing more then that...

chill up okeyh lelaki diluar sana....u still the man!!!u sure?????zassss~

assalamualaikum.....
>_<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~