Followers

Tuesday, June 19, 2012

kawen~

assalamualaikum...
okeyh!!rini tajuk kahwin...senang tulis kawen....sob3
naper kawen???
bukan aku yang nak kawen....tp...hurrrmmmm...
asyk kena lamar jer aku mgu exam nie...
bnyk kali plak tu...
huhuhu...
bukan xnak kawen,tapi....hati aku bukan untuk dia....tp untuk yang lain....
dulu mmg sangat 'gedik' nak kawen...
siap kata kat mak lg....'kalau ada org masuk minang terima jer...adik xkisah...sbb tula jodoh adik'....
skg???ya Allah.....aku baru bertemu cintaku..kenapa dugaan sebegini???sob3....
adakah apa yang pernah aku ckp dkt mak dulu menjadi kenyataan???
sapa yang masuk minang dulu dia jodoh ku???
huhuhuhu.......
im speechless...
mna idaknya...ini soal masa depan tau...sob3....aku sayang my mr.polaroid.....huhuhu
lg pun lmbt lg nak hbs stdy nie haaa....jangan la duk buat gila nak p minang aku...sob3...
to him~sudah2 la awak...saya sampai xtahu nak ckp apa.....mmg Allah tetapkan...tp jgn memaksa saya...
to my mr.polaroid~beb,saya sayang awak jer....sila lah habis study cepat2...bukan desperate...at least ada alasan kukuh skit untuk mak....macam awal sgt kan???but this what we have to face...sob3....saya mintak maaf~
teringin untuk mengeluh~kenapa time kenal my prince la mcm2 happen kan????sob3......

Sunday, June 17, 2012

new life....new journey....with big problem.....

assalamualaikum...

besok???exam okeyh!!but im still not finishing my study lg...sgt siksa...hurrmmm
hati??sgt xsedap rini....kenapa???i dont know who.....but....im quite sedeyh might be???
sakit hati???ya Allah...seyes i dont know what this feeling all about.....sob3....='(
all this happen because of what??me???yeah!!think so....
aim,going to sarawak dah....miri....az,with all the words that pointed to me....am,omg!!!!i need to get strong!!!
seriously....aku letih...but i know,he also try to be strong too....
but i have to see all this things....
i have to face it...
i have to learn how to forget all this thing....
i have to be strong...
i think....
i want to run away from all this things..
i scared!!!!
dont know what to said....
but i really messy with all this thing!!!!
until all his life too messy because of me....
im not a good person if compare to rose(change to malay)
im not a good person if compare to other nice and beautiful girl...
i am what i am..


gtg.....really need a shoulder to cry on!!!='(

Sunday, June 10, 2012

hadirnya cinta~

Kau permata, 
Kaulah intan, 
Disanubariku. 
Kau pujaanku, 
Kau idamanku. 

Sinar rembulan, 
Menerangi jiwa, 
Oh asmaraku, 
Kau yang kucinta, 
Hangatnya cintamu. 

Tiada yang lain, 
Kaulah satunya, 
Antara beribu. 
Cintamu sehangat 
sinar mentari, 
Membakar jiwaku. 

Hadirnya cintamu, 
Membawa bahagia, 
Dalam hidupku. 
Bagaikan bulan, 
Dipagari bintang, 
Dimalam syahdu.


a song that he like~

Tuesday, June 5, 2012

mr.polaroid

assalamualaikum~
hari nie tiba2 jari2 nie ase gatal nak menaip...opss~hihihi
btw..today is 6hb if i not mistaken yer....nper kali nie entry aku mr.polaroid yer??bcoz.....saya mrs polaroid..isk3...gila perasan...hahaha
but b4 that aku nak cter pasal my love yang dulu kan...hurrm...i think he wanna married already meyh...huhuhu.....sedeyh??mmg sedeyh...tp....bukan jodoh aku dengan dia...walaupun aku tunggu dia dkt 2 thn??pergh!!macam setia gila kan??hahaah....itu dulu...cter dulu...skg aku nak bukak buku baru with my mr.polaroid...
hurmm....mr.polaroid?macam mana aku bleh kenal dia??dgn tgk pic polaroid dia la....hehehe...lg pun dia kawan my twin yg lain mak n lain bapak...hahaha....funny pun ada...mana idaknya,xpenah jumpa,xenah tegur,tup2 aku jatuh hati dkt dia??dah la susah sgt hati aku nie nk jatuh kan??isk3....n...kalu ada sape2 yang kata aku jatuh hati sbb ex aku nak kwen...the answer is nop!!i'm not!! i like him b4 i know yg my ex nak kwen ok!!clear???hurrmmm....but aku still takut la..takut if mcm dulu...mula2 jer eppy n finally air mata darah punya ending kan??sengal la!!!
but im hope sume akan ok n we kekal until the end~
Amin.....n thanks to my twin also sbb tunjuk pic dia dekat aku...mekasih syg!!hihihi...
gtg....need to study...final is just around..sob3...>_<

p/s:dont think dis the right time to upload his picture...lalala~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~