Followers

Sunday, December 30, 2012

Hentam saja lah labu~

Assalamualaikum....
Ok...arini lagi berapa hari jer lagi nak exam...adooiii...study?jgn kata la bnyk lg kut..huhuhu...yg dh bca pun kena revise balik....tp tgn n minda ttba terasa nak update blog nie...huhuhu...
Entry x bernama bleh x untuk hari ini?just ttba teringat pasal entry lepas n suddenly terpk oo..mungkin dia telefon sbb entry tu la kut...btw, kut2 la dia baca kan..saya xnak pape dah..cukuplah bnyk kali sya kena dgn akak..penat dah asenye..hmpir 3 thn...mungkin selama nie sabar saya masih mampu dibendung tapi utk sekian kalinya yg terakhir kali saya dah x mmpu dah...dalam hati??biar Allah jer yg tahu apa kita rasa waktu ni kan.....
Next~my new rumate..heee~dia nie akk....mmg akk sbb dah kawen pun n tgh pregnant...huhuhu...siap morning sickness lg..tkut plak tgk..bukan apa, terbayang cmna aku pregnant nti..hahahaa....gedik nak kwen!!!akk ni ok la...bleh jgk la sembang2...dia pgl ak wani k..huhu...mcm family aku plak..adeehh!!pape pn still di tahap okeyh!!>_<
Next~nak exam kan?haa..,gud luck kepada semua masyarakat uni yg nk exam..hahaha....blog ni just utk aku luah jer yg terbeku dlm minda....mmg bnyk bab cinta sebb gedik nak kwen!!wakaka...pape pn stdy kasik habs dulu haa..itu pesan mak...baik~
Next~tersangt la rindu hidup as student mcm 1,2 n 3 year dlu..bkn apa...dlu banyak sgt join aktiviti...tp thun nie diam,sepi,bisu...sem dpn pun bakal sama n more worst sbb ke klntn..jauh dari induk techenta nie...hahaha...mmg bakal homesick teramat sgt....:(
Next~nak smbung stdy balik...bubye...assaalamualaikum....>_<
Peace no war~

Wednesday, December 5, 2012

hati kini??

assalamualaikum....
ok..hari nie tetiba terasa nak kembali ke laptop..hehehe....
btw, nis pun sbb my frend baru tau i ada blog okeyh..hehehe....mallu plak ase..heee~pape pun xkisah la kan..
kenapa my entry kali nie berdasarkan hati kini??
sebab....
1. ada sorg mamat nie duk mai rujuk dengan aku balik....mmg xbest...huhu..cukuplah sekali disakiti xkan ku berpaling....hanya dia dihati kini...huhuhu....punya stress dpt msg mmt tu setiap hari..xkira la pg ke, petang ke, mlm ke...lunch ke...adoooiii...gila talak ke kamu??huhuhu....
2. ritu, ada la sorg gurl nie...dah gila gamaknya...dihentamnya aku dekat twitter....adooiiyaaaiiii kak!!saya dah xnak dah laki awak tu...dia yang datang cari saya...kol saya, msg saya....gila x???selama nie xpenah pun aku nak sound that gurl pasal apa laki dia duk buat belakang dia..bukan apa, xnak benda x baik berlaku kat korang berdua...tp bila dah msuk line twitter gua mmg wa hangin satu badan..dah2 la tu...klu ase dah meroyan sgt, g la ikut laki ko g mana2...kan senang.....dalam hidup nie, kadang2 bukan perempuan yang mengoda, tp lelaki tu yg mengatal...buat apa aku nak laki dia???bukan bleh jd laki aku pun...lagi pun dalam hati ini ada sorang je...Mr. Polaroid..walalala
3. my cousin??huhu..masalah gak nie..ditelan mati mak, diluah mati ayah??betul ke nie?mcm merapu jer kan??huhuhu....btw, to mr.p...saya xde pape la dgn dia...biar la dia apa pun..tp saya tahu, dia xkan dengan saya...dan saya pasti saya bukan dengan dia...nie sbb dalam hati dia pun ada org lain...nk kata awak jgn risau xleh jgk...tp senang kata jgn la risau sgt yer my dak cik!!hehehe...(yg nie out of entry)
4. yg nie bukan soal cinta aku, tp cinta org lain..just nk clarify jer....bukan aku takut angkat kol ko sbb ko nak mrh aku, tp aku sakit hati bila awek ko ckp mcm tu kat aku....mmg awek ko kawan aku, tp...kalau org tuduh ko ko rasa apa???sng kata bukan ko la...klu org tuduh awek ko, apa awek ko rasa...hangin jugak aku hal nie....si gurl ckp yg dia xnak ase pelik bila jumpa aku, skg nie nak tnya.....u or me y ase pelik bila kita jumpa??aku ok jer...layan cam biasa...klu u yang ase pelik2 or xselesa...itu tndanya u yg ada problem....cukuplah aku duk dgr drma mcm2 u dgn my frend lg sorg....adoooiii....jgn merayu pada dat other gurl utk lepaskan pkwe ko bleh???bila aku dengar cmtu rasa malu la beb!!!ase mcm kwn aku sorg nie yg terhegeh2..sorry ckp..sgt x sker...tp mungkin bila aku di tempat yang sama aku buat camtu gak...tp bagi aku kalau dari skg xleh setia, xpela...baik aku tinggal aje...dari dah kwen, beranak pinak nanti laki buat hal mcm kes no 2 x ke pening???
5. naper entry ku hati kini??sbb dalam hati kini hanya mr.p....mungkin org kata kita x bleh terlalu gembira sbb bila kita terlalu gembira, Allah akan tarik nikmat tu balik....bagi aku, jika ada jodoh x kemana....asalakan masing2 menjaga diri masing2 untuk menjadi yang terbaik...In shaa Allah semuanya akan sempurna...amin~

akhir kata, maaf jika entry nie buat sesetengah org xselesa....>_<

assalamualikum.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~