Followers

Sunday, July 24, 2011

PIMPIN SISWA LANJUTAN SIRI 3

wow!!!bukan senang aku nak join mende alah nie...bnyk halangan and dugaaan..tp aku join jugak...hahaha
yela...pengalaman kita kena kutip..mna bleh x kutip kan??
btw,about pimpin siswa lanjutan nie mmg terbaik sgt lah...and aku sgt kagum dgn semua fesi2...
mekasih semua warga USM....sya sygggg kamu semua....
walaupun penat join pimpin kali nie..tp terasa sgt la bertuah...mmg betul pun apa yang kf ckp...pimpin kali nie sebenarnya nak train diri kita untuk membuat perancangan sendiri and decide which one is the best untuk kita buat time kem nie...
mmg kem nie xde penghulu n penghuluwati....tp program still jalan but delay...hahaha...funny ase bila x terpk macam 2..hukhukhuk...hari 2 g al falah pun macam 2 jugak...isk3...
aku ase mcm makin tertarik plak dengan aktiviti lasak yang macam nie...
ase mcm aku dah ada 1 mende baru yang bleh buat dlm hidup nie..isk3....mkin besar, makin banyak menda kita belajar kan??isk...btw,pape pun aku mmg nak join jugak ke langkawi untuk modul no2....
bukan apa..pengalaman yang kita nak kutip,bukan just na bersuka ria..n lagi 1 aku ase,pimpin ajar aku berdikari walaupun time pimpin nie aku xla berdikari sgt...tp aku ase aku perlu...jgn terlalu berharap dgn org n jangan jd anak manja sgt la hazrina oiii...hahahaha...
k la..gtg...daaa
nie link fb yang ada pic time pimpin..hahaha..(ntah bleh tgk ke idok..huhuhu)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.151394578271873.38066.100002039958431&type=1

Thursday, July 14, 2011

bnyk lagi yang aku kena buat~

ok..mula2...Assalamualaikum~
hurm...klu diikutkan bnyk yang aku kena buat untuk diri nie...
walaupun org nampak aku seorg budak org girl yang ada semua...tp semua tue bukan milik aku...hurrmmm...
btw,aku nie mmg sker ngada2 skit...bukan skit la..tp bnyak...hahahaha
tp...e2 hanya aku luaran jer...dalaman aku lain...
seriously cakap tanggungjawab aku bnyak lagi...
untuk sara family yang xpernah take care of me...tp because of responsibility,so aku pikul tanggungjawab tue...then,bila dipk balik...skg nie adik aku sume kcik2 lagi..yang besar???ada~tp...xleh harap..hurmmm..pity my mom....dah la accident ritu..truk jugakla...kena dgn lori..mak aku naik motor jer..sumpah!!!aku tkut klu org yang aku syg naik motor..better kete tau..huhuhu...
then at that time aku pk....ramai lg adik2 aku....yang kecik ada 2 org yang x sekolah lg..semua bergantung dgn aku nti....smpai bila mak aku nak susah payah cari duit???walaupun seriously ckp,bukan my mom yang take care aku...tp...sper sggup tgk mak sendiri susah payah???hukhukhuk~
hurm...pape pun..time tue jgk aku pk...aku kena jaga adik aku supaya x jadi macam adik2 aku yang lain...so starting from now...aku kena fokus...fokus untuk capai semua cita2 aku...n the most importing thing, study!!!!dan penting juga untuk aku jgn boros sgt..simpan duit kasik mak n adik aku lg bagus...yela..duk umah skg abg aku bela kan....dats y ngada2 lebih...dgn si dia pun aku ngada2 gak..n now..i think,aku kehilangan dia...
cukuplah Hazrina...change urself,make ur dreams come true first... end~
first in my blog cter sal idup aku...hahaha...pape pun...pic dia bakal di upload..so,just wait..sorry for him klu dia marah...sekian~
Assalamualaikum....

Sunday, July 10, 2011

hati ini milik siapa??

Assalamualaikum~

okep,rini mmg nak cter pasal hati la...hahaha...walaupun bnyak sgt cter nk cter...tp hati jugak y plg aku minat nak cter...lalalala~
hati???ntah la..kekadang ase mcm penat sgt mempunyai hati yang rindu akan seseorg...
rindu akanNya???itu sudah mesti..lagi kita dekat dengan Dia,lagi bnyk dugaan yang akan kita dapat....hurmmm...lumrah idup kan??so...go on~
line bb yang sgt la teruk la suck~omg!!!!sgt tensi...duk umah???wah!!!sgt best...tp..biasa lah...lumrah alam....
idup klu x susah,x best la kan idup kan???
sgt heaven!!!hahahaa....
tp dah start keje kan???so..xla aku merindui sgt kan..hurrmmm...
hati kita nie,lagi kita ingt,lagi kita rindu...so, try to do something supaya ko x ingt..is im right??
sori la...saya post dkt fb awak tc~=)
kalau xsker leh la delete erk..tp as long as...i know,saya hanya mampu bertahan hnya smpai 1 tahap jer...
saya tahu,perasaan awak lg teruk dari saya...tp,perasaan saya??bukan nak ckp apa..just wanna say,mcm mana awak rasa dgn ex awak,macam tue la saya rasa dengan awak....at dis moment saya dekat tempat awak,n awak dekat tempat ex awak...so, just wanna tell u...tue jer...xde niat lain lngsung...itu la apa yang saya rasa...
kekadabg ase,lelaki just sker guna girl jer...hurmm..yela...time bosan,xtahu nak wat per,xde org nak teman,so cari la kan???tp x dinafikan la....girl pun buat mcm tue jugak...hahahaah...seyesly!!!!
saya pun pernah buat...tp bukan dekat awak la...other people..n now, benda tue happen dekat saya balik..thank God!!!benda tue happen on the spot dekat kita kan??hahahaha....
funny~
ase nak tido...but still early...so....my blog,nti klu line elok macam rabbit,saya update my blog again ok???see u...mmmmuuuaaaahhh!!!love my blog...hahahah....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~