Followers

Saturday, March 30, 2013

bila jauh?

assalamualaientry hari ini berkenaan bila jauh..
nape bila jauh?
sbb nye..bila jauh, baru kita sedar bertapa berharganya insan yang selama nie sentiasa dekat sisi kita..
yela, bila depan mata, itu xkena, ini xkena...bila dah jauh2..haa...bru tahu..apa itu kasih, apa itu syg n apa itu cinta n last but not least...rindu~
skg nie mmg xjauh lg...still dkt..jauh2 2 3 hari ok lagi..pas ni..haa...sebulan,2 bulan..aiigo....
kalau parents jgn ckp la...semggu sekali kalau xde kje aku balik..nie pun dah book siap2 dgn mak n abah..2mggu skali ku pulang..kakakaa...bankrup abahku...isk3..
btw, ku harap bila jauh nie banyak kebaikan akan hadir berbanding keburukkan..bukan apa,skali skala berjauhan itu bagus untuk memelihai peribadi...
n thanx to him jgk coz bg benda yg sgt berharga..walaupun aku bising ckp mahal...isk3....
mekasih ye buah hati...
setakat nie dulu kut..buhsan sbb dlm sepital..isk3...
Assalamualaikum...>_<

saya bukan seorg wanita yang sempurna, tapi awak telah menyempurnakannya...
InsyaAllah....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cinta bersatu~